News

Alexandru Ciucu, la 40 de ani

Alexandru Ciucu, la 40 de ani

Astăzi, designerul de costume bărbăteşti schimbă prefixul. Uite cum s-a schimbat viaţa lui în ultimii ani. La mulţi ani, Alexandru Ciucu! Şi-a început cariera alături de tatăl său, lansând în 1999 brandul Tata & Fiul, iar mai apoi având propriul business, bazat pe croitoria made-to-measure. E de 6 ani Furnizor Oficial al Casei Regale. Acum, e unul dintre cei mai apreciaţi creatori de modă masculină din România şi are o relaţie specială cu Casa Regală din România, pentru care este furnizor oficial din 2010. Totodată, este printre creatorii de modă ale cărui costume au ajuns în garderoba Prinţului Albert de Monaco, a Regelui Simeon al Bulgarilor, precum şi a Primei Doamne Carmen Iohannis. L-a îmbrăcat şi pe Prinţul Albert de Monaco. Alexandru Ciucu, alături de Regele Simeon al Bulgariei. Şi Carmen Iohannis a beneficiat de serviciile lui Alexandru Ciucu. În plan personal, de şapte ani şi jumătate încoace, Alexandru Ciucu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alina Sorescu, cu care s-a căsătorit în 2010 şi cu care are o fetiţă, Elena Carolina (2). Surpriza cea mare este că, prin aprilie-mai, cei doi vor deveni din nou părinţii unei fetiţe. Alături de soţia sa, Alina Sorescu, şi de fiica lor, Elena Carolina. Citeşte şi:

Povestea de succes a designerului Alexandru Ciucu

Deunăzi, designerul şi-a invitat tatăl, pe seniorul Alexandru Ciucu, într-o vacanţă tata&fiul în Italia.

„O mică vacanţă de lucru cu tata. Cu tata şi fiul. Vă sfătuiesc să faceţi asta din când în când dacă puteţi. Sunt momente frumoase care nu ştii când se întorc“, a scris el pe pagina lui de socializare.

Juniorul si Seniorul Ciucu.  Alex Ciucu

Iar astăzi, de ziua lui, ne-a demonstrat încă o dată că are simţul umorului.

„Şi iată că în această dimineaţă, invevitabilul s-a produs. Sunt proaspătul posesor al primilor 40 de ani din viaţa asta. Eu zic că de-abia de azi înainte poate începe oficial distracţia“, a notat el, în stilu-i caracteristic.

12642812_1098875656830648_5328249221910502470_n

Modifică Setările