News

Alexandru Ciucu, reconfirmat drept Furnizor al Casei Regale pentru încă trei ani. Ce înseamnă acest lucru?

Alexandru Ciucu, reconfirmat drept Furnizor al Casei Regale pentru încă trei ani. Ce înseamnă acest lucru? camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Designerul de costume bărbăteşti a primit pentru a patra oară acest titlu, iar în  2013 a fost ridicat la rangul de Maestru!

Alexandru Ciucu a primit al patrulea titlu de Furnizor al Casei Regale a României. Creatorul de costume bespoke va realiza ţinutele membrilor Casei Regale pentru încă trei ani. Colaborarea datează deja din 2010, când Alexandru Ciucu a primit primul astfel de titlu.

Ceremonia de înmânare a celui de-al patrulea titlu s-a derulat în Sala Tronului din Palatul Regal, în premieră faţă de ediţiile anterioare ce au avut loc la Palatul Elisabeta. La eveniment au fost prezenţi Majestatea Sa Margareta a României Custodele Coroanei, care i-a înmanat designerului diploma, precum şi Alteţele Lor Regale Principele Radu al României, Principesa Sofia şi Principesa Maria.

Alături de Alexandru Ciucu au fost tatăl acestuia, soţia, Alina, apropiaţi şi parte a echipei de la atelier cu care împartă aceasta înaltă distincţie profesională.

Titlul de Furnizor al Casei Regale presupune, în primul rând, responsabilitatea de a garanta calitatea ţinutelor solicitate de Familia Regală, disponibilitatea de a răspunde şi a livra mereu, în timp util, oricăror cerinţe vestimentare şi, mai ales, să fii capabil de a face aceste lucruri pe termen lung. Condiţiile de colaborare cu Casa Regală rămân neschimbate şi la fel de confidenţiale. Titlul de furnizor se acordă iniţial pentru o perioadă de trei ani şi, ulterior, în cazul reînnoirii, prelungirea se face tot pe trei ani”, explică designerul Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu este, încă din anul 2010, furnizor al Casei Regale a Romaniei. În anul 2013 a fost ridicat la rangul de Maestru, mulţumită creaţiilor sale vestimentare şi a serviciilor de Înaltă Croitorie oferite.

Alexandru Ciucu a realizat în ultimii ani vestimentaţii pentru MS Regele Mihai şi ASR Principele Radu, precum şi pentru preşedintele Klaus Iohannis.

La nivel internaţional, Principele Albert de Monaco, Regele Simeon al Bulgarilor, dar şi mulţi oameni de afaceri de pe Riviera Franceză au ales să poarte costume realizate la comandă de Alexandru Ciucu. 

Modifică Setările