News

Alexandru Comerzan, câştigătorul sezonului 7 Chefi la cuţite, pleacă din România: "Sunt nerăbdător să experimentez tot"

Alexandru Comerzan, câştigătorul sezonului 7 Chefi la cuţite, pleacă din România: "Sunt nerăbdător să experimentez tot" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Marele câştigător al sezonului 7 Chefi la cuţite, Alexandru Comerzan, şi-a îndeplinit deja un prim vis, acela de a obţine titlul show-ului, alături de juratul ce i-a fost mentor – chef Cătălin Scărlătescu.

Bucătarul a dezvăluit care este primul lucru pe care vrea să îl facă cu suma de 30.000 de euro, şi anume sã plece într-o vacanţă gastronomică în Japonia: ”Vreau să plec la sfârşitul anul 2020 şi sunt nerăbdător să experimentez tot ce are această ţară de oferit. Sper să am timp şi să mă ţin de planul meu”.

Dacă la sfârşitul anului 2018 Alexandru a făcut un tur gastronomic al Thailandei şi al Indoneziei, acolo unde a încercat toate delicatesele locale, următoarea destinaţie de pe lista bucătarului a fost aleasã datoritã faptului că în Tokyo se află şi primul restaurant de sushi ce a primit trei stele Michelin: ”Îmi doresc să ajung să mănânc la Jiro Ono, un chef de 94 de ani care împreună cu feciorii săi are un local de doar zece locuri unde servesc sushi. După ce o să mănânc un dish acolo cred că nu o să mai îmi doresc să mănânc nimic! De asemenea, mă atrage şi cultura lor. Sunt organizaţi, perfecţionişti, iar eu mă regăsesc în aceste lucruri”, a declarat câştigătorul sezonului 7.

După experienţa Chefi la cuţite, bucătarul din Chişinău a recunoscut că nu s-a aşteptat să fie susţinut de atât de mulţi oameni, ce au căutat să mănânce în restaurantul din Moldova a cărui bucătărie o conduce: ”Perioada de după show a fost pentru mine frumoasă şi surprinzătoare. Nu m-am gândit că atât de multe persoane vor veni din România în Republica Moldova doar pentru a mânca un dish pregătit de mine şi de echipa mea. Vor să mă cunoască, să afle lucruri despre show şi mi se pare extraordinar”, a mai mărturisit câştigătorul sezonului 7 Chefi la cuţite.

Modifică Setările