Vedete

Alexia Eram a afişat o talie de viespe în vacanţa din Maldive. Câte kilograme a ajuns să cântărească fiica Andreei Esca după regim

Alexia Eram a afişat o talie de viespe în vacanţa din Maldive. Câte kilograme a ajuns să cântărească fiica Andreei Esca după regim
camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Alexia Eram se află de câteva zile într-o vacanţă exotică, iar fotografiile sale în costum de baie nu au trecut neobservate. Fiica Andreei Esca are, la 20 de ani, silueta pe care şi-a dorit-o şi pentru care a început să ia măsuri în urmă cu circa trei ani. Bruneta a dezvăluit câte kilograme are acum şi cât a slăbit.

Aflată zilele acestea în Maldive, Alexia Eram se bucură de soare, apă şi preparate exotice, căci tentaţiile culinare sunt la tot pasul. Cu toate acestea, bruneta de 20 de ani ţine cont de un oarecare regim de viaţă, început în urmă cu trei ani, când a apelat prima dată la un nutriţionist pentru a slăbi.

Numeroasele fotografii în costum de baie pe care iubita lui Mario Fresh le-a postat pe Instagram arată că aceasta este foarte atentă la silueta sa. De altfel, a şi dezvăluit câte kilograme a slăbit şi cât a ajuns să cîntărească acum.

Întrebată de un fan cum stă cu greutatea, Alexia Eram a dat cifrele: ”Acum am 50 de kilograme şi 1.60 înălţime. Aveam 59 de kilograme înainte să slăbesc”, a dezvăluit fiica Andreei Esca, mândră de talia ei subţire. 

În urmă cu ceva vreme, vedeta recunoştea că organismul nu o ajută să mănânce tot ce vrea. 

”Fac sport de 3 ori pe săptămână, ţin şi diete, din păcate, pentru că nu mă ajută organismul să mănânc tot ce vreau. (…) Mi-a dat o nutriţionistă un regim care este excelent şi chiar mi s-a potrivit de minune”, declara în urmă cu circa doi ani Alexia. 

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările