Vedete

Alexia Eram a împlinit 20 de ani! Ce mesaj emoţionant i-a transmis Andreea Esca fiicei sale

Alexia Eram a împlinit 20 de ani! Ce mesaj emoţionant i-a transmis Andreea Esca fiicei sale camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Alexia Eram a împlinit 20 de ani, iar mama ei celebră a transmis un mesaj emoţionant. Andreea Esca îşi aminteşte fiecare moment, de când a aflat că este însărcinată, până când a născut. Ce emoţii puternice!

La 18 ani, Alexia Eram a avut parte de o petrecere de zile mari, într-un club celebru din Bucureşti. O mulţime de vedete, numeroşi tineri i-au cântat atunci la mulţi ani. Iată că şi acum, la 20 de ani, tânăra a avut parte de o surpriză. Prietenii apropiaţi şi familia au fost alături de ea la împlinirea frumoasei vârste. 

Iubitul, Mario Fresh, i-a urat la mulţi ani, însă cel mai frumos mesaj l-a primit de la mama sa. Andreea Esca a transmis: "Alexia Margot, astăzi, când împlineşti 20 de ani, vreau să-ţi multumesc pentru 20 de ani de fericire, împlinire, bucurii, aventuri, distracţie, nervi, emoţii, discuţii, panici, proiecte, hohote de râs, de plâns, satisfacţii, dezamăgiri, iubire! Îţi mulţumesc pentru cei 20 de ani alături de tine, “montagne russe-ul” meu preferat! Te iubesc şi sunt aici pentru orice, oricând! Bine, ştiu că nu răspund la telefon tot timpul… Dar şi tu suni întruna şi vorbeşti muuuuuult."

Prezentatoarea de la Pro TV a povestit într-un articol pe alistmagazine.ro, cum i-a ales numele fiicei sale: "Când am ajuns la alegerea numelui, am trecut în revistă toate variantele care îmi plăcuseră de-a lungul timpului. Mi-am amintit chiar şi de o vacanţă la mare, cu părinţii, când într-un restaurant o mama îşi striga fetiţa : “Aluna”, şi eu am zis că aşa o voi boteza pe fetita meaJ . Au mai fost pe lista: Ariadna, Adnana şi Anais. Apropo, ştiţi că mama voia să mă boteze Miruna Solange? J)))) Câştigătoare s-au declarat Alexia Margot. M-am gândit la Alexia, pentru că e “fata lui Alex”, şi Margot, după bunica mea maternă pe care am adorat-o. Dar cine nu o iubea pe Tanti Margot? Câteodată chiar am impresia că Alexia îi seamănă la comportament. Bine, în zilele în care e blândă…Când începuse să vorbească şi ne întâlneam cu cineva pe stradă, care m-a întreba cum o cheama, eu spuneam Alexia, şi ea răspundea:“Mago”…"

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările