Vedete

Alexia Eram a pozat în costum de baie! Fiica Andreei Esca face mult sport şi are grijă la regimul alimentar

Alexia Eram a pozat în costum de baie! Fiica Andreei Esca face mult sport şi are grijă la regimul alimentar camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

La 19 ani, Alexia Eram face foarte mult sport pentru a se menţine în formă! Fiica Andreei Esca nu se jenează şi cu aşa siluetă are curaj să pozeze chiar şi în costum de baie. 

Are o familie de nota 10, un iubit fidel, un viitor care îi surâde, ce îşi mai poate dori Alexia Eram la 19 ani? Fiica Andreei Esca studiază în Londra, dar majoritatea timpului îl petrece în România, mai ales de când s-a instalat pandemia. A petrecut mult timp în Bucureşti, a mai şi studiat, a şi petrecut timp alături de familie, de iubit. 

Aceasta a avut parte şi de o escapadă la mare. Acolo a pozat în costum de baie. A arătat tuturor cât de bine arată. E tânără şi e în formă! A recunoscut la un moment dat că face are un program fizic intens pentru a arăta aşa:  'Fac sport de 3 ori pe săptămână, ţin şi diete, din păcate, pentru că nu mă ajută organismul să mănânc tot ce vreau.'

Despre regimul alimentar, Alexia Eram a mărturisit că nu are unul strict, ci vrea să se menţină: 'Somon cu pâine prăjită şi castravete. Eu ţin un regim, nu că aş vrea foarte mult să slăbesc, dar vreau să mă menţin. Da, mai vreau să slăbesc 3 kilograme. Mi-a dat o nutriţionistă un regim care este excelent şi chiar mi s-a potrivit de minune’, a spus Alexia Eram în urmă cu ceva vreme. 

De o bună perioadă de timp, Alexia Eram trăieşte o poveste de iubire cu cântăreţul Mario Fresh. În 2016 s-au cunoscut: "În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea».  (...) Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram şi dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieşit la întâlniri şi aşa ne-am îndrăgostit", a povestit fiica Andreei Esca pentru unica.ro.

Foto: Instagram

Modifică Setările