News

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, e în izolare, dar are gândul la studiu. O aşteaptă un examen important

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, e în izolare, dar are gândul la studiu. O aşteaptă un examen important camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Din cauza pandemiei de coronavirus, Alexia Eram a părăsit Londra, oraşul unde studiază, şi a revenit în România! Să nu credeţi că pierde timpul acasă, în izolare!

Şi viaţa Alexiei Eram suferă schimbări din cauza coronavirusului. Fiica Andreei Esca s-a văzut nevoită să plece din Londra în urmă cu mai multe săptămâni, să vină acasă deoarece cursurile erau suspendate şi acolo, autorităţile au luat măsuri drastice pentru protecţia cetăţenilor. A reuşit să prindă un zbor spre România, a revenit în sânul familiei, dar şi în braţele iubitului.

Totuşi, în această perioadă, Alexia nu stă degeaba. Ea continuă cu antrenamentele fizice, dar are grijă şi la alimentaţie. Nu îşi doreşte să acumuleze kilograme în plus pe perioada izolării şi face mici sacrificii. Însă, un timp important ea îl oferă studiului. Pe Instagram, acolo unde este foarte activă, a dezvăluit că citeşte, se documentează şi pregăteşte lucrarea de disertaţie. "Acum pregătesc lucrarea de diseraţie. Revin la ea", spunea Alexia pe Instastory. 

Cu paşi repezi se apropie un examen important din viaţa sa pe care îl va susţine la universitatea din Londra, acolo unde a studiat în ultimii doi ani. Cu siguranţă, tânăra va trece cu brio peste acest pas, însă trebuie să fie pregătită. 

Alexia Eram e în izolare cu iubitul şi familia

Chiar dacă trecem printr-o perioadă dificilă, Alexia se bucură de timpul petrecut în familie. La Londra era singură, dar aici este alături de părinţi, de fratele ei, dar şi de iubit. Se pare că aceştia au făcut Paştele împreună, au sărbătorit.

Alexia şi Mario Fresh, iubitul său, sunt împreună de ani de zile, dar iată că acum sunt mai apropiaţi ca niciodată. Andreea Esca a înţeles că fiica sa a crescut şi a fost de acord cu relaţia, i-a oferit Alexiei libertatea de care a avut nevoie. 

Foto: Instagram

 

Modifică Setările