Vedete

Alexia Eram promovează colaborarea lui Mario Fresh cu Mira, în ciuda zvonurilor unei presupuse idile între cei doi

Alexia Eram promovează colaborarea lui Mario Fresh cu Mira, în ciuda zvonurilor unei presupuse idile între cei doi camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Golden boy Mario Fresh a dat lovitura cu piesa ”Deziubeşte-mă”. Iar Alexia Eram îl sprijină, ca şi până acum, în ciuda zvonurilor că ar avea o relaţie cu Mira.

Alexia a postat pe pagina sa de Instagram un fragment din clipul melodiei care a iscat atâtea reacţii, semn că lucrurile sunt bine în cuplu.

Pe de altă parte, într-un live pe Instagram, Mira şi Mario Fresh au spus, în premieră, adevărul despre sărutul lor şi au declarat că nu sunt împreună. Cu toate acestea, cei doi au comentat zvonurile despre o presupusă idilă.

"Unii dintre oameni au fost foarte supăraţi!", a spus Mira.

"Supăraţi? NU! Eu zic geloşi! Cum să fie supăraţi? Arta e artă! Acum, ca să înrăutăţim situaţia spui: "Da, eu cu Mario avem o relaţie!" Şi o mai ducem aşa încă două săptămâni de acum încolo. Ca să fie show-ul show", a completat Mario Fresh.

"Suntem împreună!", a completat Mira.

"Da, în acelaşi bloc! (...) Băi, am colaborat, am făcut o piesă frumoasă, nouă ni se pare că a ieşit ceva de nota 10", a spus Mario.

"Oamenii nu au înţeles, au spus că noi am făcut o chestie de cancan! Nu! Toată ideea a fost că noi am fost actori, ne-am luat rolul în serios! Cei mai buni actori posibil şi de asta ar trebui să înţelegeţi. Pe mine nu mă interesează. Pe mine mă interesează să vă placă piesa", a spus Mira. 

Mario Fresh: Să nu vă placă clipul! Să vă placă piesa!

Întrebaţi dacă s-au sărutat pe gură sau doar s-au prefăcut, Mario a spus că "a fost ceva editat", ca să nu mai lase loc interpretărilor.

"Vă rugăm să ne iertaţi îndrăzneala de a fi actori", a încheiat Mira live-ul de pe Instagram, vizibil afectată de comentariile oamenilor care o acuză că i-a luat locul Alexiei Eram.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările