Body & Soul

Alice Peneacă, de nerecunoscut! S-a îngrăşat în Statele Unite? FOTO&VIDEO

Alice Peneacă, de nerecunoscut! S-a îngrăşat în Statele Unite? FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Invitată să facă parte dintr-un proiect Netflix România, cunoscutul fotomodel ne-a surprins cu apariţia ei net transformată.

Alice Peneacă îşi împarte viaţa între România şi Statele Unite. Ba chiar, după divorţul de afaceristul Bobby Păunescu, celebrul fotomodel şi-a concentrat activitatea peste Ocean.

După mult timp, am revăzut-o într-un proiect Netflix România şi, spre surprinderea noastră, am observat o transformare radicală pe care n-o intuiam, urmărind postările sale pe Instagram.

Se pare că, la momentul realizării înregistrării, frumoasa româncă ar fi luat câteva kilograme în greutate, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă alimentaţia din America şi-a pus amprenta pe silueta ei sau dacă altul este motivul.

Cert e că nimic din postările ei zilnice nu indică creşterea în greutate pe care o vedem în această înregistrare. Ori filtrele folosite o ajută să pară mai slabă decât este în realitate, fie modelul şi-a ascuns fluctuaţia de greutate în spatele unor fotografii mai vechi. Înregistrările mai noi ne-o arată, însă, aşa cum o ştiam.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cât de sexy este iubita lui Bobby Păunescu!

News

FOTO Cât de sexy este iubita lui Bobby Păunescu!

Are 23 de ani, un trup de zeiţă, o carieră de succes în modelling şi, de un an şi jumătate, este partenera de viaţă a producătorului român. Alice Peneacă visează la o carieră în lumea filmului, motiv pentru care e studentă la două facultăţi.

Cum arată noua cucerire a lui Bobby Păunescu

Gossip

Cum arată noua cucerire a lui Bobby Păunescu

Deşi mult timp am aşteptat să-l vedem mergând la altar la braţ cu Monica Bîrlădeanu, în viaţa regizorului stabilit în Statele Unite a intrat o altă femeie.

Interviu

 Bobby Păunescu: „Mă însor în 2013“

Se spune că nu poţi vorbi despre despărţi­rea de o mare iubire decât după ce ai in­ternalizat finalul. Probabil Bobby ştie asta, de vreme ce vorbeşte nestingherit despre despărţirea de Monica Bârlădeanu abia acum, la opt luni după ce au decis să o apuce pe drumuri separate

FOTO Monica Bârlădeanu îl bântuie (sexy) pe Bobby Păunescu?

Gossip

FOTO Monica Bârlădeanu îl bântuie (sexy) pe Bobby Păunescu?

Dacă e să ne luăm după ultimele postări pe Facebook ale regizorului, despărţirea lui de Monica a lăsat ceva urme… vizibile!

Monica Bârlădeanu: „Eu şi Bobby nu vrem să fim un «cuplu de succes»”

Interviu

Monica Bârlădeanu: „Eu şi Bobby nu vrem să fim un «cuplu de succes»”

Am întâlnit-o la Cluj, la TIFF. Era cu gândul departe de Hollywood, dar aproape de Bobby Păunescu, iubitul cu care face o echipă frumoasă şi pe plan profesional. Monica vorbeşte totuşi cu convingere şi despre independenţa ei în carieră.

Invitată pentru prima dată să facă parte dintr-un juriu, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, Monica Bârlădeanu (31) a trăit experienţa acestei premiere cu emoţii fireşti, mascate cu eleganţă. A urcat de două ori pe scenă. Prima dată s-a întâmplat la proiecţia „Francescăi”, filmul scris şi regizat de Bobby Păunescu. A doua oară a fost pe scenă în seara galei festivalului, când i-a înmânat premiul pentru cea mai bună interpretare actorului Victor Rebengiuc. La Cluj, Monica n-a fost iubita lui Bobby. A fost doar actriţă şi membră a juriului. Poate de aceea întrebările despre viaţa personală şi-au făcut cu greu loc în discuţie. Următoarele ei proiecte vor fi abia în toamnă: un film în Irlanda şi unul „probabil” în Italia. „Acolo” nu se întoarce. Deocamdată. La Hollywood am vrut să spun.