News

Alicia Keys: „E grozav să fii mamă”

de admin

Cântăreaţa care este însărcinată în cinci luni a spus că sarcina i-a schimbat perspectiva asupra vieţii. Extrem de fericită, solista a adăugat că acest prim copil este cel mai grozav cadou pe care l-ar fi putut primi vreodată.

Alicia Keys (29) a spus, pentru o cunoscută publicaţie americană, că până în prezent s-a bucurat de fiecare aspect al sarcinii sale alături de logodnicul ei, producătorul muzical Swizz Beatz. „Iubesc copii şi sunt o familistă convinsă. Pentru că am avut o relaţie foarte apropiată de mama mea am înţeles că aceasta este foarte puternică, iar dragostea maternă e una de neegalat. E grozav să fii mamă”, a spus solista.

Alicia a mai povestit că sarcina i-a schimbat complet perspectivele asupra vieţii, făcând-o să-şi dorească un cu totul alt ritm, în care stabilitatea a trecut pe primul plan. „Înainte simţeam că muzica este totul pentru mine, că asta am nevoie să fac, că asta vreau să fac şi nimeni şi nimic nu mă poate opri. Acum îmi doresc stabilitate şi atât. Am ajuns într-un moment în care percep altfel toate lucrurile din jurul meu. Îmi aduc aminte cum eram înainte, când dispăream cu zilele de acasă şi habar nu aveam când o să mă întorc. Toate acestea au dispărut acum şi nu regret nici măcar pentru o secundă că m-am schimbat”, a mai spus cântăreaţa.

Comentarii

Modifică Setările