News

Alicia Keys e însărcinată

Artista de 29 de ani laureată cu un premiu Grammy aşteaptă primul copil cu iubitul ei, rapperul Swizz Beatz. Zvonurile s-au confirmat săptămâna trecută, când vedeta a fost surprinsă la un concert, într-un costum negru, prin care i se vedea burtica mult mai rotunjoară decât de obicei.

Primele suspiciuni au apărut în februarie anul acesta, când, la filmările pentru videoclipul Put It In A Love Song, Alicia a purtat o rochie albă decupată, care îi evidenţia formele rubensiene. Alicia şi Swizz Beatz sunt împreună din 2008.

Foto: EPA

Comentarii

Articole asemănătoare

Paradisul e în Vest!

Filme

Paradisul e în Vest!

Descoperă un clasic semnat Costa Gavras, povestea unui om care îşi sfidează condiţia pentru un orizont mai bun, un omagiu adus celor care cutreieră lumea pentru a descoperi că lumea e de fapt căminul lor!

„Paradis in Vest” îl are drept protagonist pe Elias, eroul lipsit de legendă. Elias este un imigrant care îşi incepe aventura pe Marea Mediterană. După multe peripeţii, printre care o escală în paradis şi o scurtă trecere prin infern, epopeea se încheie în mod miraculos la Paris, metropola care străluceşte în visul cel mai profund din somnul neliniştit al oricărui rătăcitor.

News

Gwyneth Paltrow a suferit în secret de o boală osoasă

Actriţa din Iron Man 2 le-a ascuns până şi apropiaţilor că s-a confruntat o bună bucată de vreme cu o boală degenerativă osoasă, osteopenia, care reduce densitatea oaselor, făcându-le mai fragile şi mai predispuse la fracturi.

News

Aerosmith la Bucureşti: "A perfect place!"

Trupa rock americană, autoarea unor hituri precum "Crazy", "I Don't Wanna Miss a Thing", "Cryin'" sau "Living on the Edge", a susţinut aseară primul concert în România, la Zone Arena din Bucureşti, în faţa a 30.000 de fani. Atmosfera a fost întreţinută în deschidere de trupa germană Reamonn, care a interpretat hiturile "Supergirl" şi "Tonight".

Gossip

Cher se luptă cu cancerul

Las Vegas nu-i prieşte defel reginei neîncoronate a operaţiilor estetice. Deşi încă din 2007 aceasta are un contract de 25 de milioane de dolari pe an cu faimosul Caesar’s Palace, un veritabil teatru de festivităţi pentru cântăreţele la a doua tinereţe, aerul înecăcios din Oraşul Jocurilor de Noroc o sufocă pe Cher (64) încetul cu încetul.

Veveriţele contraatacă!

Filme

Veveriţele contraatacă!

"Alvin şi veveriţele" au creat haos în viaţa lui Dave Seville - spre deliciul publicului din întreaga lume - timp de peste 50 de ani!

Gossip

Britney Spears: dieta ucigaşă

Cântăreaţa greu încercată de stilul de viaţă haotic pe care îl are de ani buni e pusă pe fapte mari: vrea să revină la formele care au consacrat-o. Aşa se face că Brit s-a apucat de regim, doar că şi-a ales cea mai proastă dietă posibilă. Suplimentul alimentar pe care îl foloseşte cu sfinţenie în fiecare zi are ca posibile reacţii adverse căderea părului, stări de constipaţie şi afecţiuni cardiace grave.

News

Eva Longoria face sex doar în weekend

Frumoasa actriţă texană, în vârstă de 35 de ani, este prea ocupată să mai aibă întâlniri fierbinţi cu soţul ei, baschetbalistul Tony Parker (28). Aşa se face că cei doi, care sunt căsătoriţi din 2007, apucă să se bucure de intimitate de-abia la sfârşitul săptămânii. În intervalul luni-vineri, actriţa are un adevărat maraton de dus la capăt.

Gossip

Britney Spears: Foştii iubiţi o dau de gol

Într-o nouă biografie a cântăreţei, foştii ei iubiţi dau pe faţă pleiada de prefăcătorii cu care aceasta le-a luat ochii fanilor. Care să fie motivul acuzaţiilor?

Christopher Heard n-a întâlnit-o niciodată pe Britney, dar are o relaţie strânsă cu bărbaţii din viaţa ei, care s-au lansat în acuzaţii fără milă şi perdea la adresa Prinţesei Pop. În cartea lui Heard, „Little Girl Lost”, lansată la finele lui aprilie, aflăm detalii picante despre începuturile în showbiz ale lui Brit.

Doar cerul e limita în "Amelia"

Filme

Doar cerul e limita în "Amelia"

O viaţă extraordinară, plină de aventuri, prinde aripi în Amelia, povestea legendarei femei-pilot Amelia Earheart, interpretată de câştigătoarea a două premii Oscar, actriţa Hilary Swank.