News

Actriţa Alicia Silverstone divorţează după 13 ani de mariaj

Actriţa Alicia Silverstone divorţează după 13 ani de mariaj

NEW YORK, NY - APRIL 16: Actress Alicia Silverstone attends the "King Cobra" Premiere - 2016 Tribeca Film Festival at Regal Battery Park Cinemas on April 16, 2016 in New York City. (Photo by Rob Kim/Getty Images for Tribeca Film Festival)

Cunoscută pentru rolul său din serialul cu liceeni "Clueless", actriţa Alicia Silverstone şi soţul său au decis să meargă pe drumuri separate. După 20 de ani de relaţie şi 13 ani de mariaj, ea şi muzicianul Christopher Jarecki divorţează. Cei doi au împreună un băiat de 6 ani, Bear Blu, un copil pe care şi l-au dorit foarte mult.

Într-o declaraţie emisă de către reprezentantul actriţei în vârstă de 41 de ani, a fost confirmată despărţirea: "Ei încă se iubesc şi se respectă reciproc şi au rămas foarte apropiaţi, dar au decis să se despartă, după ce au fost împreună timp de 20 de ani. "Au împreună un fiu, deci vor continua să fie părinţi care cooperează pentru bunăstarea copilului".

Actriţa şi muzicianul s-au căsătorit în 2005 pe o proprietate de pe lângă Lacul Tahoe, California. Au împărtăşit multe, inclusiv pasiunea pentru mâncarea vegană care a determinat-o pe Alicia să scrie câteva cârţi de bucate.  Au avut o relaţie privată, fără expuneri prea mari în presî, iar acum au decis să se despartă, fără a dezvălui motivele care au dus la separare.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările