News

Alicia Silverstone e însărcinată

Vedeta din filmul pentru adolescenţi „Clueless“ şi-a dorit mult să devină mamă.

Alicia (34) şi soţul ei, Christopher Jarecki, îşi doreau copii, dar după ce a interpretat un rol de gravidă pe Broadway, în piesa „Time Stands Still“, actriţa a decis să treacă la fapte. „Mi-a plăcut foarte mult să port burtică falsă, de gravidă. A fost drăguţ să pretind că sunt însăcinată. Sunt făcută să fiu mamă şi de-abia aştept să se întâmple“, declara în primăvara lui 2010 Alicia Silverstone.

Acum, cei doi, care anul acesta vor sărbători şase ani de căsnicie şi 14 de relaţie, vor deveni, în sfârşit părinţi, potrivit declaraţiei reprezentantului actriţei.

Foto: Northfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.