News

Alicia Silverstone e mămică!

de admin

Actriţa în vârstă de 34 de ani a născut săptămâna trecută un băieţel – primul copil pe care i-l dăruieşte soţului său, rockerul Christopher Jarecki (40).

Soţii au ales un nume cel puţin ciudat pentru băieţelul lor: Bear Blu. Ce nume mai potrivit, a comentat imediat presa americană, pentru urmaşul vegetarienei Alicia, cunoscută activistă pentru drepturile animalelor?!

Vedeta, care şi-a anunţat sarcina în luna ianuarie a acestui an, a născut în apă, la o maternitate din Los Angeles. „Mi-am dorit să am un copil de când aveam doi anişori – sunt destinată să fiu mamă”, a declarat actriţa. Ea şi Christopher s-au căsătorit în iunie 2005, pe malul Lacului Tahoe, din California, după o logodnă de opt ani.

Foto: Northfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Charlize Theron: primele declaraţii despre adopţia copilului

Actriţa de 36 de ani a vorbit pentru prima dată despre decizia de a deveni mamă, înfiind un băieţel.

News

Alicia Silverstone îşi hrăneşte copilul gură la gură

Generoasă din fire, actriţa împarte până şi cel mai neînsemnat dumicat cu pruncul ei, pe care-l hrăneşte ca-n vremurile apuse: direct din propria gură.

Gossip

Halle Berry & Gabriel Aubry: războiul continuă

Foştii iubiţi n-au făcut nici acum pace. Din contră! Iar în următoarea rundă a meciului lor, cel care va pierde se pare că este Gabriel, cercetat acum pentru că a pus în pericol viaţa fiicei lor, Nahla.

News

Robert Downey Jr. are un băieţel

Doamna Downey a adus pe lume în această dimineaţă un băieţel sănătos tun, a declarat purtătorul de cuvânt al actorului. Îl bate gândul acum pe Robert să facă o schimbare în cariera sa?

News

Pe Robert Downey Jr. l-a luat gura pe dinainte!

Prezent aseară la show-ul lui Jay Leno, actorul a dezvăluit o informaţie care ar fi trebuit să rămână un secret între el şi soţia lui, Susan Levin

News

Kirsten Dunst & bărbaţii: de ce se teme?

Actriţa din Melancolia, care-i numără printre foştii săi iubiţi pe rockerul Johnny Borrell şi pe Jake Gyllenhaal, a vorbit într-un interviu despre ceea ce o înspăimântă în privinţa bărbaţilor

Gossip

Fergie: decizie şoc în lumea muzicală!

Pentru a-i face pe plac soţului său, Josh Duhamel, Fergie a luat o hotărâre radicală, potrivit colegului său din formaţia Black Eyed Peas, Taboo:

News

Alicia Silverstone, o gravidă activă

Însărcinată în opt luni, actriţa de 34 de ani urmează cu conştiinciozitate ore de yoga pentru gravide. De altfel, în ultima vreme este văzută zilnic la studioul de yoga din West Hollywood. Dar asta nu e tot.

News

Rihanna s-a răzgândit în privinţa lui Chris Brown

Cântăreaţa mulatră a hotărât că măsurile de restricţie împotriva fostului ei iubit, Chris Brown, pot fi „îndulcite”. La doi ani de la episodul violent, când Chris a bătut-o pe Rihanna, lăsând-o cu câteva vănătăi,