News

Alicia Silverstone îşi hrăneşte copilul gură la gură

Generoasă din fire, actriţa împarte până şi cel mai neînsemnat dumicat cu pruncul ei, pe care-l hrăneşte ca-n vremurile apuse: direct din propria gură.

După ce am aflat că Alicia şi-a denumit fiul Bear Blu (adică Urs Albastru, în traducere liberă), nu ne mai miră să aflăm că-şi creşte copilul într-o manieră neobişnuită. Mai mult de-atât, Silverstone se mândreşte cu felul în care îl îngrijeşte pe micuţul ei, deoarece a postat o înregistrare cu ea hrănindu-l pe Bear chiar pe site-ul ei oficial.

„De-abia am luat micul dejun. Ce bunătate! Şi mi-am dorit ca Bear să guste şi el din mâncarea pe care am consumat-o eu, aşa că l-am hrănit şi pe el, chiar din gura mea!”, a recunoscut vedeta.

Comentarii

Articole asemănătoare

Interviu

INTERVIU Magda Vasiliu şi sora ei, Raluca Panamarenco

Lucrează amândouă la Prima TV, una în faţa camerelor de luat vederi, cealaltă, în redacţia Ştirilor externe. Prezentatoarea e cu 7 ani mai mare decât sora sa, dar

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

News

Rihanna e obsedată de Gwyneth Paltrow 

Cântăreaţa se declară un fan înrăit al faimoasei actriţe şi este invidioasă pe stilul de viaţă adoptat de câştigătoarea unui premiu Oscar şi pe trupul desăvârşit pe care-l are.

Gossip

Leonardo DiCaprio e un împuţit!

Acesta e verdictul pe care l-a dat prietena actorului, care se plânge că starul hollywoodian sare peste duşul zilnic şi nu prea foloseşte deodorantul.

Gossip

Suri Cruise, în braţele părinţilor şi la 6 ani! 

Peste două luni va împlini vârsta la care va putea începe şcoala. Cu toate astea, fiica lui Tom Cruise şi a lui Katie Holmes se comportă ca un bebeluş şi vrea în braţe de fiecare dată când n-are chef să meargă pe propriile picioare.