News

Alicia Silverstone, mamă exagerată? După ce şi-a hrănit copilul gură la gură, actriţa face acum baie cu fiul de 9 ani

Alicia Silverstone, mamă exagerată? După ce şi-a hrănit copilul gură la gură, actriţa face acum baie cu fiul de 9 ani

Vedeta din Clueless n-a găsit altă activitate mai bună, în plină izolare la domiciliu, decât să facă baie cu copilul ei. Nimic în neregulă cu asta, doar că Bear Blu e băiat şi are deja 9 ani, iar unii ar considera comportamentul actriţei deplasat.

Eu şi fiul meu facem baie împreună, iar, atunci când nu e cu mine, fac doar eu baie pentru a retrăi aceeaşi senzaţie de confort şi maternitate”, a recunoscut recent actriţa pentru New York Times. Şi, având în vedere vârsta deloc mică a băiatului, există destule voci care să susţină că fiul vedetei ar putea beneficia de mai multă independenţă faţă de mama lui.

Pe lângă băile pe care le fac împreună, Alicia şi Bear Blu au mai găsit şi alte activităţi care să le aducă satisfacţii, precum dansul, ţopăitul pe trambulină şi săritul cu coarda. În ceea ce o priveşte pe Silverstone, ea a fost tot timpul preocupată de alimentaţia sa şi a fiului ei. „Totul se reduce la dieta pe care o avem. Eu, dacă nu mănânc aşa cum trebuie, nu mă simt bine, dispoziţia mi se schimbă rapid. E simplu pentru mine!” Şi pentru fiul ei, am spune, având în vedere că-i impune şi acestuia un anumit stil de viaţă şi o alimentaţie vegană.

Modifică Setările