News

Alicia Vikander, ipostaze interzise minorilor în cel mai nou film al său, "Earthquake Bird" FOTO

Alicia Vikander, ipostaze interzise minorilor în cel mai nou film al său, "Earthquake Bird" FOTO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Câştigătoarea premiului Oscar pentru rolul din "The Danish Girl" a renunţat acum la haine pentru personajul interpretat într-un film produs de Netflix.

Alicia Vikander, care a devenit cunoscută publicului larg odată cu "Ex Machina", dar şi cu mult elogiatul "The Danish Girl", ne demonstrează că poate lăsa orice inhibiţie deoparte pentru un rol. În recent filmatul "Earthquake Bird", ea este protagonista unor scene sexy, filmate dintr-o singura dublă, care îi va uimi pe fanii său. Totuşi, soţia lui Michael Fassbender ne asigură că-i place să pastreze lucrurile cât mai tehnice.

Într-un interviu pentru Harper's Bazaar UK, starul din "Tomb Raider" a povestit: "Cred că am filmat prima mea scenă de sex la 20 de ani şi întotdeauna pentru mine a fost ceva tehnic şi aşa trebuie să fie, niciodată altceva. Am spus echipei să filmăm totul dintr-o singură bucată", a explicat Alicia.

Vikander spune că astfel sunt multe beneficii: "Lumea pe platou se focusează la maximum, pentru că întreagă echipă ştie că totul trebuie să se filmeze din prima. La fel cum face un dansator, toata lumea se coordonează cu coregrafia sa. Astfel, toţi se simt comfortabil. Apoi este super ciudat şi incomod, dar cu puţină magie oamenii vor simţi dincolo de camera emoţia şi ceea ce ai vrut să le transmiţi".

"Earthquake Bird", produs de Ridley Scott, spune povestea unei expate, Lucy Fly (Alicia Vikander), care este implicată într-un triunghi amoros cu iubitul ei, fotograful Teji (Naoki Kobayashi), şi noua lor prietenă, Lily (Riley Keough), undeva în 1989, în Tokyo.

Comentarii

Modifică Setările