News

Alicia Vikander sau Angelina Jolie. Cine e mai potrivită pentru rolul Larei Croft?

Alicia Vikander sau Angelina Jolie. Cine e mai potrivită pentru rolul Larei Croft?

Ambele actriţe sunt super cunoscute la Hollywood, femei puternice alese pentru un rol epic - Lara Croft din filmul "Tomb Raider" produs de compania Warner Brother. 

Angelina Jolie (42) a fost prima care a întruchipat personajul desprins din seria de jocuri video "Tomb Raider", actriţa filmând pentru această peliculă în 2001, în locul ei preferat, Cambodgia. În 2003, Angi revenea în rolul femeii care călătoreşte prin lume în cǎutare de artefacte valoroase. Astfel, una dintre cele mai sexy şi cunoscute dive de la Hollywood a fost aleasă perfect pentru un rol care i-a venit mănuşă - femeia cu sex-appeal, atletică, inteligentă, un arheolog şi aventurier care ar da pe spate orice bărbat.

Personajul inedit a fost desemnat cel mai de succes erou de sex feminin, iar pentru cea de-a treia seria a filmului, Angelina a fost înlocuită cu o altă actriţă cunoscută, mult mai tânără. Acum, suedeza Alicia Vikander (29) o întruchipează pe faimoasa Lara Croft în noul film "Tomb Raider", personajul suferind câteva transformări majore. Dacă prima Lara Croft era sexy, acum este mult mai musculoasă. Chiar şi accesoriile au fost schimbate, producătorii au renunţat la arme şi le-au înlocuit cu arc şi cu săgeţi.

Care vi se pare mai potrivită pentru acest rol, Angelina Jolie sau Alicia Vikander?

Foto: Cinemagia

28.62%
71.38%
Modifică Setările