Royals

Alimentele fără de care Prinţul Charles şi Camilla nu ar putea trăi. Ce nu le lipseşte din frigider?

Alimentele fără de care Prinţul Charles şi Camilla nu ar putea trăi. Ce nu le lipseşte din frigider?

Invitaţi în Australia la show-ul „MasterChef“, Prinţul Charles şi Camilla, soţia lui, au dezvăluit care sunt alimentele lor preferate, dar şi ce nu ar trebui să mănânce nicio persoană care interacţionează foarte mult cu alţi oameni.

Prima care a vorbit despre plăcerile nevinovate a fost Camilla, care a făcut publice alimentele preferate de soţul ei: „Prinţul Charles este un mare iubitor de brânză. Orice mâncare cu brânză îi place. Îi plac şi mâncărurile cu ou şi cu legume locale. Sigur o să zâmbească dacă îi dai aşa ceva“, a spus Ducesa de Cornwall.

Camilla a dezvăluit şi că are întotdeauna în frigider ketchup, deoarece nepoţii ei sunt dependenţi de acest aliment, dar şi că nu poate trăi fără ulei de măsline şi roşii. Mai mult, ea a spus şi ce nu ar trebui să se regăsească vreodată în meniul regal: „Nu-mi place să o spun, dar usturoiul trebuie evitat“.

După emisiunea din Australia, Prinţul Charles a fost prezent la un eveniment gastronomic din Crickhowell (Ţara Galilor), iar un vânzător i-a oferit să deguste puţină ciocolată. Răspunsul viitorului Rege al Angliei a uimit însă asistenţa: „Iubita mea soţie adoră ciocolata. Eu va trebui să vă refuz“.

Modifică Setările