News

Alin Gălăţescu şi-a botezat fetiţa FOTO

Alin Gălăţescu şi-a botezat fetiţa FOTO

Weekend plin de bucurie pentru analistul de modă, care a creştinat-o pe fiica sa, micuţa Elida Elena. Alin Gălăţescu, Simona Semen şi micuţa lor, Elida Elena. Micuţa Elida Elena a fost în centrul atenţiei mai ceva ca un star al podiumurilor internaţionale. Şi asta pentru că celebrii săi părinţi, designerul vestimentar Simona Semen şi analistul de modă Alin Gălăţescu, au botezat-o şi au sărbătorit-o cum se cuvine. Alin Gălăţescu, mândru de fetele lui. În aceeaşi discreţie în care s-au căsătorit, tot aşa şi-au creştinat şi micuţa, care i-a avut drept naşi pe Ioana şi Tudor Ionescu. Alături le-au fost şi bunii lor prieteni Bobby Stoica şi artista Alexandra Uşurelu. Tânăra mămică, alături de naşii Elidei, Tudor şi Ioana Ionescu. Simona Semen, alături de buna ei prietenă, Alexandra Uşurelu. Fetiţa a primit numele de botez Elida Elena şi, poate mai emoţionat decât mama celei mici, a fost chiar tatăl, Alin Gălăţescu, care e vădit mişcat de micul miracol din viaţa lui şi de bucuria de a-i fi părinte. Simona Semen şi surorile sale, la botezul Elidei. „Bobiţica – actualmente ELIDA ELENA – înainte de baia ritualică de ieri...“, a scris Alin Gălăţescu pe contul său de socializare. Cel mai fericit tătic. Alin Gălăţescu şi Simona Semen s-au căsătorit anul trecut în secret la începutul lunii septembrie, mireasa fiind deja însărcinată.

„Am încercat să facem totul cât se poate de discret. Suntem un cuplu destul de vechi, adică de trei ani jumate, am făcut la o bisericuţă mică, în afară Bucureştiului. A fost extrem de discret, au fost foarte puţini oameni, 35-40 de invitaţi, prietenii foarte aproapiţi, familia şi naşii. Noi am pregătit chestia asta într-o lună, o lună şi jumătate, două“, a povestit la acea vreme Alin Gălăţescu în emisiunea „Agentul VIP“.

Alin Galatescu Simona Semen nunta
Au făcut nuntă în septembrie 2015.

„Sunt un tip discret, am avut două relaţii de şapte ani, dar nu s-a ştiut nimic despre asta. Ea este jumătatea mea, este foarte inteligentă,ne înţelegem foarte bine“, a mai spus el la Antena Stars.

Alin Galatescu Simona Semen nunta 2
Un cuplu relaxat.

Simona Semen a născut pe 16 decembrie, cu vreo săptămână înainte de previziunile medicilor, care o anunţaseră că va deveni mămică de Crăciun. Dar, chiar şi aşa, micuţa Elida Elena a fost cel mai frumos cadou de la Moşu’ pentru tânăra familie.

Modifică Setările