News

Alin Oprea a obţinut divorţul de Larisa: Dacă nu aş fi fost tratat în stil „mafiot', nu aş mai fi avut nicio pretenţie"

Alin Oprea a obţinut divorţul de Larisa: Dacă nu aş fi fost tratat în stil „mafiot', nu aş mai fi avut nicio pretenţie" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Alin Oprea  şi Larisa au reuşit să divorţeze. Cei doi au de împărţit o avere de un million de euro.

 „Procesul de divorţ este încheiat, aşteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior şi voi câştiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiţie şi în dreptate.

Dacă nu aş fi fost tratat în stil „mafiot', ci cu recunoştinţă şi respect pentru tot ce am oferit o viaţă întreagă, nu aş mai fi avut nicio pretenţie. Însă am fost trădat, „încornorat', „jecmănit' şi tratat ca un „sclav pe plantaţie', ceea ce este inadmisibil.

Până la partaj, îmi câştig alte bunuri prin muncă cinstită, aşa cum am făcut toată viaţa şi cu siguranţă în scurt timp voi construi ceva şi mai măreţ, pe o fundaţie solidă, nu pe nisip mişcător', împreună cu un om care mi-a dovedit iubire, respect şi sprijin la greu: Medana!', a spus Alin Oprea pentru impact.ro.

Artistul de la Talisman s-a logodit cu frumoasa brunetă ce îi cotrobăie prin suflet.

“Ea este omul care, aparent dintr-un străin, mi-a devenit iubita visată mereu, dar şi cel mai bun prieten, mentor şi ajutor. Ea m-a învăţat ce înseamnă iubirea necondiţionată, încrederea, pasiunea, tandreţea şi iertarea. Când oamenii pentru care mi-am dedicat toată viaţa, pentru care am muncit zi şi noapte şi pentru care niciun sacrificiu personal nu a fost prea mare, m-au trădat şi m-au dezamăgit, Medana a fost lângă mine şi mi-a încălzit sufletul”.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările