News

Alin Oprea, mesaj de dragoste de ziua iubitei lui: "Eşti medicul care mi-a salvat viaţa când alţii m-au îmbolnăvit"

Alin Oprea, mesaj de dragoste de ziua iubitei lui: "Eşti medicul care mi-a salvat viaţa când alţii m-au îmbolnăvit" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Nu a divorţat încă de mama copiilor lui, dar îi face declaraţii de dragoste iubitei tinerele. Medana e cea care îl face acum fericit pe Alin Oprea!

Alin Oprea aşteaptă să divorţeze de Larisa, de femeia care i-a dăruit doi copii. Acum se pare că şi-a găsit sufletul pereche. E vorba de Medana, iubita în braţele căreia e liniştit şi împlinit. Astăzi e ziua ei de naştere, aşa că acesta i-a făcut un mesaj public de iubire:

"Tu eşti «medicul» care mi-a salvat viaţa când alţii m-au îmbolnăvit, «avocatul» care m-a apărat când alţii m-au nedreptăţit, «scutul» care m-a protejat când alţii au vrut să-mi străpungă inima, «stâlpul» care m-a susţinut când alţii au vrut să mă îngenuncheze şi «soarele» care a adus lumină în viaţa mea când am fost abandonat în întuneric.

Acesta este motivul pentru care tu eşti singurul om de care am nevoie astăzi, mâine şi până la sfârşitul timpului. Mulţumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică, pentru tandreţea angelică şi pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit. Îţi doresc cea mai dulce zi de naştere. La mulţi ani, MEDANA!", este mesajul pe care Alin Oprea l-a scris pe Facebook, de ziua iubitei sale.

În urmă cu câteva zile, pe 20 noiembrie, Alin a împlinit 49 de ani. Şi ea i-a făcut o urare specială.

Alin Oprea, în divorţ de Larisa

Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. "Tocmai am primit citaţia pentru procesul de divorţ intentat soţiei mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mişcă foarte greoi şi în justiţie, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuşi, este că acest proces se va judeca chiar şi în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuieşte la Londra şi deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât şi la plecare. Mai puţin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect şi cu bună credinţă pentru ambele părţi. Am totuşi speranţa să nu devin bunic până la pronunţarea acestui divorţ. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viaţa mea, în plan personal şi profesional. Viaţa merge numai înainte şi nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul  e imaginaţie, iar eu prefer să trăiesc în prezent", a declarat Alin Oprea pentru Cancan.ro.

Foto: Facebook

Modifică Setările