Royals

Alina Binder, Nicolae al României şi Tibi Uşeriu, la o acţiune de împădurire în Ardeal FOTO&VIDEO

Alina Binder, Nicolae al României şi Tibi Uşeriu, la o acţiune de împădurire în Ardeal FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

În ajun de Florii, nepotul Regelui Mihai şi soţia sa au acceptat invitaţia celor de la de a ajuta la reîmpădurirea unei zone din judeţul Cluj, la care a participat şi sportivul Tibi Uşeriu.

Nu este pentru prima dată când Nicolae al României participă la un astfel de eveniment. Fostul Principe a mai colaborat cu Asociaţia Tăşuleasa Social la o acţiune de ecologizare, numită "Verde 003". Anul acesta, la aniversarea a 10 ani de activitate, asociaţia a lansat o nouă provocare, o acţiune de reîmpădurire în Tritenii de Sus.

Nicolae al României a răspuns afirmativ şi de această dată, venind însă şi cu un ajutor în persoana soţiei sale, Alina Binder, dar întâlnindu-l la Tritenii de Sus şi pe Tibi Uşeriu, campionul ultramaratonului arctic, pe care nepotul Regelui Mihai îl apreciază şi îl susţine. Şi asta chiar în Ajun de Florii, dar şi cu două zile înainte de-a împlini 33 de ani.

La acţiune au participat 800 de voluntari din mai multe judeţe, care în doar câteva ore au împădurit terenul de aproximativ 5 hectare cu 20.000 de puieţi.

Foto: Tăşuleasa Social

Modifică Setările