News

Alina Borcea, o nouă rundă de declaraţii

Alina Borcea, o nouă rundă de declaraţii

În vreme ce Valentina Pelinel se pregăteşte să nască, soţia lui Cristi Borcea vrea să lămurească anumite lucruri.

Alina Vidican

S-a tot scris, în ultima vreme, despre planurile Alinei Borcea, de când a părăsit ţara şi stă la Miami. Pentru a clarifica unele chestiuni, soţia lui Cristi Borcea a transmis oficial o declaraţie.

„Precizez că nu sunt însărcinată, sunt fericită şi împlinită cu cei doi copii minunaţi pe care eu şi soţul meu îi avem împreună şi de care mă ocup cu deosebită dragoste. De asemenea precizez că nu am nici un apartament în Timişoara şi în familia mea nu s-a hotărât niciodată ca eu şi copii mei să locuim în Timişoara. Soţul meu are grija de mine şi de copii, este şi va fi un om responsabil. Am avut şi voi avea o mare încredere în el.
Deşi sunt plecată din ţară, mă ocup în detaliu de modernizarea hotelului. În aceeasi măsură mă ocup de Ştrand, vila de la Pipera şi restaurantul de la Miami. În acest scop ţin legătura şi coordonez oamenii care sunt angrenaţi în aceste proiecte. Mă voi întoarce în România la începutul lunii iulie, dată la care vom clarifica toate problemele legate de viitorul meu şi al soţului meu“, a spus Alina Vidican intr-un comunicat oficial.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările