Vedete

Alina Ceuşan a dezvăluit sexul bebeluşului. Va deveni curând mamă pentru prima oară

Alina Ceuşan a dezvăluit sexul bebeluşului. Va deveni curând mamă pentru prima oară camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Alina Ceuşan a dezvăluit sexul bebeluşului său. În curând va deveni mamă pentru prima oară şi a împărtăşit cu fanii săi dacă va avea o fetiţă sau un băieţel!

Prin luna mai a acestui an s-a aflat că Alina Ceuşan este însărcinată. A dat chiar ea vestea, în mediul online, a postat un video superb, dar şi o declaraţie emoţionantă: "Suntem foarte încântaţi de această veste, dar suntem pregătiţi?", mărturisea ea. 

Acum, Alina Ceuşan a dezvăluit pentru revista Elle că ea şi soţul său vor avea un băieţel: "Raul, avem un copil, this is real' (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băieţel. Raul este un bărbat complet şi atât de bine crescut şi de charismatic, priceput la toate, şi totuşi cu o viziune artistică, încât mi-aş dori să ia tot ce-i mai bun de la el. (...) Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi şi cei apropiaţi nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziţie de la „te aşteptăm' la „eşti aici'. (...)  În fiecare moment, o să creştem un bărbat aşa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viaţa-n cale, hotărât să ajungă unde îşi propune, dar înţelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanţă. Aşa îl văd", a mai spus Alina Ceuşan pentru sursa menţionată.

Viitoarea mămică nu s-a ferit să vorbească şi despre viitorul fiului său. O să îl educe frumos, o să îl înveţe tot ce e mai bun şi o să îl susţină în tot ce îşi doreşte:

"Mi-aş dori să aibă reperele simple şi de bun simţ în primul rând, repere cu care am fost şi noi crescuţi. Să ştie să spună mulţumesc, îmi pare rău, te iubesc, toate la momentul potrivit. Să înţeleagă că oamenii şi situaţiile vor veni în viaţa lui cu un rol, că viaţa e scurtă şi trebuie trăită frumos, dar întotdeauna aşa cum îşi doreşte el. Să nu privească prea mult în spate şi mai ales în stânga şi în dreapta, că asta te defocusează de la ceea ce e cu adevărat important pentru tine. Şi va şti, sunt sigură, ce e important pentru el."

Alina Ceuşan, probleme pe perioada sarcinii. Ce a păţit vedeta

Blonda urmează să aducă curând pe lume primul ei copil. Emoţionată la gândul că va deveni mămică, Alina recunoaşte că această perioadă a fost una dificilă din multe puncte de vedere.

"Primul trimestru a fost cel mai greu, într-adevăr, atât din punct de vedere al emoţiilor, cât şi al faptului că nu am putut să fac sport, nu am putut să beau cafea, am avut anumite intoleranţe, ca să zic aşa, şi anumite momente de confuzie, vulnerabilitate, lucruri normale pentru orice femeie aflată la prima sarcină". Alina a ţinut să îi transmită şi un mesaj viitorului moştenitor. "Deocamdată stai confortabil înăuntru, dar să ştii că abia aşteptăm să te cunoaştem, să te îmbrăţişăm, să te strângem, să te iubim, să creăm un univers frumos în care să creşti cu amintiri frumoase".

Foto: Facebook

Modifică Setările