Multimedia

Alina Eremia, într-un featuring cu un artist de peste Prut

Alina Eremia, într-un featuring cu un artist de peste Prut

Colaborare neaşteptată! Alina Eremia a lansat noul său single, “Doar noi”, alături de Mark Stam, cântăreţ şi compozitor de peste Prut. Compusă de Mark Stam, melodia va fi, cu siguranţă, hit-ul acestui an.

Protagonistii au filmat în frig timp de 26 de ore. Clipul, regizat de “Spoiala Brothers”, spune o frumoasă poveste de amor. Alina Eremia şi-a schimbat look-ul pentru a intra în pielea personajului, o tânără îndrăgostită care luptă pentru partea de iubire ce i se cuvine.

“Doar noi” este acea melodie pe care o poţi asculta în orice stare. Indiferent dacă eşti supărat, trist, fericit, îndrăgostit, versurile piesei te duc în direcţia în care vrei să fii purtat. Un moment mai potrivit pentru lansare nu putea fi decât acum, în luna iubirii. Mă bucur nespus că pot să cânt această piesă alături de Mark Stam, un artist incredibil de talentat”, declară Alina Eremia.

Mark Stam a compus piesa având pe cineva anume în gând şi în suflet: “Piesa aceasta este o sesiune de terapie ce a avut loc în mine însămi. Este istoria unei relaţii care nu a avut loc, o iubire platonică. Sunt sigur că mulţi dintre voi se vor regăsi în ea”, spune Mark Stam.

“Doar noi” este prima colaborare pe care Alina Eremia, artist Media Pro & Universal Music Romania, o are cu Mark Stam, artist Global Records.

Modifică Setările