Agenda

Alina Eremia şi Dorian Popa, gazdele celui mai mare eveniment de premiere a cântăreţilor români, Media Music Awards

Alina Eremia şi Dorian Popa, gazdele celui mai mare eveniment de premiere a cântăreţilor români, Media Music Awards

Anul acesta, unul dintre cele mai mari evenimente de premiere a artiştilor din industria muzicală va avea loc la Bucureşti. După 5 ani de ediţii organizate la Sibiu, a venit şi rândul capitalei să devină punctul zero al industriei muzicale autohtone.

Cei mai de succes artişti din România se vor reuni pe 3 octombrie în cadrul unei gale cu totul inedite, pentru a-şi primii premiile, în centrul comercial ParkLake. Gala Media Music Awards este singura gală cu premii muzicale din România bazate pe monitorizările reale radio – tv ale industriei broadcast. Pe Green Carpet vom putea vedea nume celebre care au dominat topurile muzicale din ultimul an.

De data aceasta, gala va fi prezentată de doi artişti cunoscuţi care au făcut un cuplu pe micile ecrane, în serialul "Pariu cu viaţa", dar care au fost şi colegi de scenă în trupa La La Band. Alina Eremia şi Dorian Popa vor fi gazdele evenimentului şi vor urca pe scenă pentru a prezenta recitalurile celor mai în vogă arti;ti din industri muzicii, dar şi pe cei care vor înmâna trofeele Media Music Awards.

Lora, Connect-R, Sore şi Irina Rimes se numără printre artiştii  care vor cânta pe scenă, lor urmând să li se alăture alte nume celebre din industria muzicii precum  Fly Project, Ioana Ignat, Liviu Teodorescu şi mulţi alţii.

Modifică Setările