Vedete

Alina Laufer a ajuns cu fetiţa la spital, apoi a fugit din Bucureşti. De unde a pornit totul

Alina Laufer a ajuns cu fetiţa la spital, apoi a fugit din Bucureşti. De unde a pornit totul camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Alina Laufer a trăi câteva zile de coşmar după ce fetiţa ei de doar câteva luni a început să se simtă rău. În cele din urmă. Alina şi soţul ei, Ilan Laufer, au ajuns cu micuţa Divina la spital.

 „Am fost la părinţii mei la curte şi cred că a luat o bacterie de la animalele de acolo. Nu ştiu foarte sigur de unde a luat-o. Am acţionat la timp, a fost o noapte de coşmar. Iniţial, am crezut că-i dau dinţişorii, are deja doi jos, dimineaţa mi-a zis doamna doctor că nu poate să-i fie aşa de rău”,  a declarat Alina Laufer la Kanal D.

„A plâns o oră încontinuu. Nu adormea. Nu am dormit nici noi toată noaptea. Marţi dimineaţă a dus-o la doctor şi i-a făcut analize. A avut trei-patru scaune într-o seară. Schimb 10 scutece pe zi mai nou, febră nu a avut. Nici acum nu vrea să mănânce. Am început diversificarea acum trei săptămâni. I-am dat antibiotic şi şi-a mai revenit”, a povestit ea.

Când lucrurile s-au liniştit, cuplul a plecat la munte.

“Cu toate că Davina a fost foarte bolnăvioară săptămâna aceasta şi am ajuns cu ea la spital, ne-am făcut curaj să fugim din Bucureşti şi am venit în formaţie completă la o locaţie superbă în comuna Pietroşiţa, aflată la poalele munţilor Bucegi”

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările