Vedete

Alina Laufer, o nouă schimbare la nivelul feţei: "În cele nouă luni de sarcină, pielea este netedă şi luminoasă, dar acest lucru se duce repede"

Alina Laufer, o nouă schimbare la nivelul feţei: "În cele nouă luni de sarcină, pielea este netedă şi luminoasă, dar acest lucru se duce repede" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Alina Laufer îşi petrece cea mai mare parte a timpului alături de gemeni, dar atunci când ia o pauză ajunge, invariabil, în cabinetul medicului.

De această dată, vedeta a încercat o nouă procedură, pentru că, după sarcină, la nivelul pielii apar anumite schimbări.

“După cum bine ştiţi, ca soţie şi mama nu ai tot timpul timp pentru tine, însă expertul meu de beauty şi prietena mea Ana Maria Mărgineanu mi-a recomandat această procedură non-invazivă, care este benefică pentru pielea grasă, urmele de acnee şi pori dilataţi.

În cele nouă luni de sarcină, pielea este netedă şi luminoasă, dar acest lucru se duce repede după sarcină, intervine stresul şi oboseala care se resimt şi la nivelul pielii.

Carbon peeling este o procedură rapidă şi nedureroasă care ajuta la îmbunătăţirea aspectului tenului, redandu-i acel efect de glow!

Mai mult de atât, această procedura reuşeşte sa eliminine şi petele hiperpigmentare”, povesteşte Alina.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările