Vedete

Alina Puşcaş: "Câştigam mult la colindat" VIDEO

Alina Puşcaş: "Câştigam mult la colindat" VIDEO

Copiii ei trăiesc un altfel de Crăciun, dar ei îi trezeşte amintiri de neegalat. Uite ce poveşti are gazda emisiunii "Te cunosc de undeva!".

Alina Puşcaş, actriţa din “Fructul oprit” şi frumoasa prezentatoare a emisiunii “Te cunosc de undeva!”, a vorbit despre cele mai frumoase momente de Crăciun, dar şi despre cum obişnuieşte să  petreacă în această perioadă a anului. 

“Toate amintirile frumoase de Crăciun din copilărie sunt legate de colindat. Eram, de obicei, la bunici şi făceam o gaşcă destul de mare de copii, iar apoi mergeam la colindat, pe la vecini. Era frumos oriunde mergeam, până la final câştigam mult”, a povestit Alina Puşcaş.  

Îndrăgita actriţă şi prezentatoare a vorbit şi despre o mare pasiune, care a luat naştere în urmă cu aproape patru ani. “Am ajuns să schiez cot la cot cu Mihai, el schiază de 15-16 ani, şi mă bucur foarte mult! Mi se pare că, în fiecare an, sunt şi mai motivată să schiez şi mai bine, şi mai bine!”, a mai spus Alina Puşcaş la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman la Happy Channel.

Comentarii

Modifică Setările