Vedete

Alina Puşcaş, cum întreţine pasiunea după cinci ani de relaţie: “Mai facem câte o escapadă de acest gen”


Alina Puşcaş, cum întreţine pasiunea după cinci ani de relaţie: “Mai facem câte o escapadă de acest gen”

Alina Puşcaş şi soţul ei, Mihai Stoenescu, au o legătură plină de pasiune şi după cinci ani de relaţie. Cei doi au un mod aparte de a-şi condimenta legătura

“Azi facem cinci ani de relaţie şi am fugit de acasă, să zic aşa, ne-am luat o cameră la hotel. Noi facem asta destul de des, nu e doar pentru sărbători! La o lună-două  mai facem câte o escapadă de acest gen, dar tot în Bucureşti, ne luăm o cameră unde avem noi chef şi dimineaţa plecăm la muncă. Copiii sunt cu bona şi cu bunica atunci când noi avem timpul nostru”, spune Alina, conform ciao.ro.

Alina crede că soţul ei o completează în totalitate şi că relaţia lor e una nebunească şi pasională. “Formăm o familie în adevăratul sens al cuvântului. Suntem copilăroşi şi mult prea energici uneori, critici. Nu aş fi crezut vreodată că ar putea să existe o persoană care să mă completeze şi care să mă şi influenţeze atât de mult în a învăţa nişte lucruri şi a mă adapta unor lucruri. Simt că am crescut lângă el foarte mult, el fiind oricum şi mai mare decât mine cu 10 ani, chiar am simţit că am ce să învăţ de la soţul meu”.

Modifică Setările