Vedete

Alina Puşcaş, după ce s-a vindecat de coronavirus, a ajuns acasă, la familie: "M-am bucurat de reîntâlnirea cu cei mici, cu soţul meu"

Alina Puşcaş, după ce s-a vindecat de coronavirus, a ajuns acasă, la familie: "M-am bucurat de reîntâlnirea cu cei mici, cu soţul meu" camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Veşti bune vin din partea Alinei Puşcaş! S-a vindecat de coronavirus, a plecat din spital şi a ajuns acasă, la familie! Prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva" abia aştepta reîntâlnirea cu cei dragi. 

După aproximativ cinci zile petrecute în spital, Alina Puşcaş a fost din nou testată pentru coronavirus. Două teste a făcut, dar şi alte analize care au rezultat faptul că virusul nu mai este prezent. Alături de medici, de asistenţi, vedeta a primit vestea că va fi externată. Gândul ei a fugit imediat la cei dragi. Aşa se face că Alina Puşcaş s-a întors la familie, la soţul ei şi la copii. Abia aştepta să îi vadă. Nu a uitat nici de fanii săi, de toţi cei care i-au fost alături virtual în aceste momente mai delicate. 

"Mă gândesc că aţi fi vrut să postez ceva mai devreme un story, mă gândesc la zilele trecute, dar am profitat din plin de reîntâlnirea cu cei mici, cu soţul meu, aşa că am lăsat story-urile pe locul trei. Vin din nou optimistă, la fel de optimistă ca şi atunci când eram infectată. Am zâmbetul pe buze şi dorinţa de a merge mai departe. Eventual, aş vrea să creez un nou hashtag, există viaţă foarte frumoasă şi după covid.

Pentru mine, cel puţin, nu a fost o catastrofă. Pentru alţii este în continuare o luptă. Dar, până la urmă, fiecare cu norocul lui, cu organismul lui mai mult sau mai puţin puternic. (...)

Eu m-am vindecat în 16 zile, nu în 4 zile. Eu am descoperit că eram infectată pe final de boală, pe 18, iar pe data de 19 m-am internat. Dragilor, îmi pare rău, dar mie chiar mi-a fost foarte bine. Sper să fie aşa pentru toată lumea. Ar fi ideal!", a transmis vedeta în mediul online. 

Se pare că le ducea dorul copiilor săi, Alina Puşcaş a revenit la programul obişnuit, a pozat-o pe fiica sa Iris la băiţă. 

Alina Puşcaş a fost depistată săptămâna trecută cu coronavirus

Vedeta a fost internată într-un cort al Spitalului militar ROL 2, de la Institutul „Ana Aslan“, din Otopeni. Sâmbătă a declarat în mediul online că se simte foarte bine, neavând simptome specifice COVID-19.

„Bună dimineaţa din cortul ROL 2. Vă mulţumesc foarte mult pentru mesajele voastre şi vreau să vă liniştesc pe unii dintre voi, care sunteţi absolut panicaţi, «aoleu, e pozitivă». Da, foarte bine, aleluia, ar trebui să mă felicitaţi pentru că sunt pozitivă şi asimptomatică, pentru că sunt într-o situaţie extrem de bună. Eu nu fac decât să aştept negativizarea şi atât, pentru că nu am nici un fel de tratament, nu am ce să tratez. Eu sunt chiar fericită că mă imunizez cu această ocazie şi nu voi mai trăi acea panică permanentă că mă voi infecta“, a spus Alina Puşcaş pe InstaStory.

Foto: Instagram

Modifică Setările