Vedete

Alina Puşcaş, prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva", are coronavirus. Primele declaraţii: "Nu trebuie să te simţi prost pentru că ai fost infectat"

Alina Puşcaş, prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva", are coronavirus. Primele declaraţii: "Nu trebuie să te simţi prost pentru că ai fost infectat" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Alina Puşcaş a dezvăluit vineri seara că este infectată cu coronavirus şi este asimptomatică. Prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva" se află acum internată la spitalul militar mobil din Otopeni. 

Prezentatoarea a dezvăluit că a decis să îşi facă testul după ce s-a întâlnit cu mai mulţi colegi, dar şi după confirmarea recentă a mai multor cazuri: "Am zis să fiu şi eu cetăţeanul model şi am luat familia de mânuţă, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie.", a dezvăluit Alina Puşcaş pentru elle.ro.

Ea a mai spus că, spre deosebire de colegii ei care sunt internaţi la “Matei Balş”, a preferat să se interneze la spitalul militar mobil din incinta “Ana Aslan”. "Sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de uşa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este linişte, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt şi eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat".

Prezentatoarea a vorbit şi despre colegii săi de la "Te cunosc de undeva":  "Eu nu m-am aflat printre acei colegi de la Te cunosc de undeva care s-au aflat în apropierea celor confirmaţi pentru că eu nu am participat la acele filmări, fiind vorba despre repetiţii. Aşadar, noi ne-am întâlnit cu toţii cu ceva timp în urmă, adică acum vreo 12 zile. Cei care au fost confirmaţi acum şi au fost chemaţi la testare s-au întâlnit şi în timpul săptămânii în curs. Eu nu. Aşa că, ce credeţi că am făcut eu? Am zis să fiu şi eu cetăţeanul model şi am luat familia de mânuţă, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie. Eu nu înţeleg cum este posibil, totuşi, atâta timp cât eu, vorba aceea, m-am sărutat cu soţul meu şi, totuşi, el este negativ.", a mai precizat ea. 

Citeşte şi: Alina Puşcaş, botez de pandemie. Micuţa Iris a fost creştinată în secret

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările