News

Alina Puşcaş s-a căsătorit

Alina Puşcaş s-a căsătorit camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Astăzi a fost o zi specială pentru vedeta Antenei 1, care a mers la altar alături de alesul ei.

După doi ani de relaţie şi doi copii (Alexandru şi Melissa Antonia), Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu s-au hotărât, în sfârşit, să facă pasul cel mare. Cel puţin, asta reiese din fotografiile postate de Alina pe contul de Instagram, în care cei doi îşi etalează verighetele.

Alina şi Mihai au fost doi miri nonconformişti, dar asta pentru că hainele roz purtate în ziua nunţii lor erau, de fapt, haine de botez. Da, aţi citit bine, cei doi au sosit la biserică pentru botezul fetiţei lor, dar mămica s-a trezit şi mireasă, după ce preotul a anunţat că vor asista şi la o cununie religioasă.

“La biserică m-am trezit cu surpriza. Nu am ştiut nimic. Mi-a pus cineva un buchet în mână şi m-am trezit cu preotul care spunea în faţa tuturor că azi avem de înfăptuit două taine, a botezului şi a cununiei. Mi s-au tăiat picioarele. M-am uitat la Mihai şi am spus: “E pe bune? Vorbeşti serios?” Şi, evident, am izbucnit în plâns. A fost minunat! Cel mai romantic moment surpriză! A fost perfect!”, a declarat Alina.

Astfel, Alina a fost la propria-i nuntă într-o rochie de culoarea bomboanei, bordată cu flori multicolore, şi cu un mire foarte elegant, cu papion în aceeaşi nuanţă de roz.

“Nici nu mi-am dat seama ce mi se întâmplă. Nici nu cred că auzeam ceea ce rosteau preoţii. Eram cu toţii emotionaţi: noi doi, naşii, preoţii, domnişoarele de onoare, pe care de altfel nici nu le-am observat până la finalul ceremoniei. Botezul şi cununia s-au împletit cum nu se putea mai frumos”, a adăugat prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva!”.

Buchetul de flori a fost şi el foarte vesel, cu bujori albi şi roz. Iar naşii, la fel de tineri şi nonconformişti (naşa a purtat tot o rochie înflorată), au avut grijă să imortalizeze primele momente cu cei doi proaspăt însurăţei. (un colaj din care vă oferim şi noi în galeria foto de mai jos)

Modifică Setările