News

Alina Puşcaş s-a vindecat de coronavirus: "Am două teste negative. Plec acasă"

Alina Puşcaş s-a vindecat de coronavirus: "Am două teste negative. Plec acasă" camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Alina Puşcaş a declarat că s-a vindecat de coronavirus. Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut două teste, dar şi alte analize. A dezvăluit că se simte bine şi părăseşte spitalul în care a fost internată. 

Alina Puşcaş a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus de pe data de 6 iunie. A stat mai multe zile în spital, a fost asimptomatică, s-a vinecat, iar astăzi, 23 iunie, a părăsit spitalul. 

„A apărut un mesaj absolut ciudat, că nu pot să-i spun altfel, nu ştiu dacă să râd sau să ma minunez. O persoană era absolut contrariată, cum adică, deja ma vindec? Adică era o problemă că sunt aproape pe finalul infectării, mă rog vindecării. Cum îmi permit? Deja, să apar cu primul test negativ. Pentru cei care nu au avut decenţa să se intereseze cam care a fost situaţia, eu sunt infectată de pe 6 iunie. Pe 6 iunie, corpul meu s-a mobilizat şi a luptat singur împotriva acestui virus. Organismul meu este aproape vindecat!

Mie îmi este foarte clar că haterii îşi doresc sânge, suferinţă. De ce ţi-ai dori aşa ceva? De ce ţi-ai dori să vezi oameni suferind? Ca să te simţi tu mai bine? E trist! Eu nu o să fiu niciodată acel om care să dramatizez ceva mai mult decât este. Nu voi face niciodată dintr-un ţânţar armăsar. Never.

Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare şi 4 zile de stat internată sunt vindecată şi numai cu mulţi, mulţi anticorpi", a precizat Alina Puşcaş în mai multe story-uri pe reţelele de socializare.

Vedeta a ţinut să precizeze că va dona plasma dacă i se permite în încercarea de salvare a pacienţilor încă infectaţi cu coronavirus. 

Alina Puşcaş a fost depistată săptămâna trecută cu coronavirus

Vedeta a fost internată într-un cort al Spitalului militar ROL 2, de la Institutul „Ana Aslan“, din Otopeni. Sâmbătă a declarat în mediul online că se simte foarte bine, neavând simptome specifice COVID-19.

„Bună dimineaţa din cortul ROL 2. Vă mulţumesc foarte mult pentru mesajele voastre şi vreau să vă liniştesc pe unii dintre voi, care sunteţi absolut panicaţi, «aoleu, e pozitivă». Da, foarte bine, aleluia, ar trebui să mă felicitaţi pentru că sunt pozitivă şi asimptomatică, pentru că sunt într-o situaţie extrem de bună. Eu nu fac decât să aştept negativizarea şi atât, pentru că nu am nici un fel de tratament, nu am ce să tratez. Eu sunt chiar fericită că mă imunizez cu această ocazie şi nu voi mai trăi acea panică permanentă că mă voi infecta“, a spus Alina Puşcaş pe InstaStory.

Foto: Instagram

Modifică Setările