Vedete

Alina Puşcaş, vacanţă de lux pe yacht alături de soţ şi doi dintre copii. Ce destinaţie au ales

Alina Puşcaş, vacanţă de lux pe yacht alături de soţ şi doi dintre copii. Ce destinaţie au ales camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

E vremea vacanţelor! Alina Puşcaş, soţul său şi doi dintre copii au decis să plece într-o vacanţă, mai departe de România, chiar dacă încă există restricţii impuse din cauza coronavirusului. Frumoasa familie se bucură de peisaje de vis, într-o locaţie superbă!

În urmă cu peste o lună de zile, Alina Puşcaş a trecut şi prin momente mai delicate. Atunci aflam că a fost infectată cu coronavirus, la fel ca alţi colegi de-ai ei de la "Te cunosc de undeva". A fost internată în spital, asimptomatică, iar după câteva zile a fost externată. S-a simţit bine, nu a avut stări de rău, totuşi, mediici au avut-o sub atenta supraveghere. Vedeta s-a asigurat că este în regulă şi chiar s-a bucurat de câteva zile pe litoralul românesc alături de copii săi. Acum a ales o destinaţie superbă!

Alina Puşcaş, soţul şi doi copii se află în vacanţă în Corsica, Franţa. Au parte de cele mai frumoase momente în familie. Aceştia se pare că au închiriat un yacht de lux, unul destul de încăpător şi superb! Petrec cele mai frumoase momente în familie. Vedeta e cea care a postat în mediul online mai multe imagini. Fetiţa cea mare şi băieţelul sunt numai un zâmbet, se pare că se bucură enorm de experienţa nouă, pe barcă. 

Mezina familiei lipseşte. Chiar Alina Puşcaş a dezvăluit că Iris nu e cu ei: "Nu e cu noi. Prea mică pentru barcă", a spus pe Instagram vedeta. 

 

Ce a surprins este şi felul în care prezentatoarea de la Antena 1 arată. Alina Puşcaş are o siluetă de invidiat după trei naşteri. Are abdomen tonifiat, picioare lungi şi sculptate. 

Foto> Instagram 

Modifică Setările