Royals

Alina şi Nicolae al României, eleganţi la sărbătoarea Centenarului de la Alba Iulia FOTO

Alina şi Nicolae al României, eleganţi la sărbătoarea Centenarului de la Alba Iulia FOTO camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Nepotul Regelui Mihai şi tânăra lui soţie au fost în prim-planul evenimentelor aniversare din cetatea Alba Iulia.

Fostul Principe Nicolae al României şi soţia sa, Alina, au făcut senzaţie la Alba Iulia de Ziua Naţională a României. Cei doi au participat atât la depunerea de coroane de flori de la statuile Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria de pe 30 noiembrie, cât şi la parada de 1 decembrie.

Nepotul Regelui Mihai a ales să poarte la această ocazie un costum de inspiraţie militară, similar cu cel pe care-l purta stră-străbunicul său, Regele Ferdinand. Iar soţia sa, Alina, a radiat ca o adevărată româncuţă în sumanul său cu motive tradiţionale şi o fotă neagră cu inserţii aurii - o creaţie Iiana care aminteşte de alegerile vestimentare ale Reginei Maria, Regina României Mari.

„A fost un moment emoţionant şi mă bucur că am fost prezenţi şi am făcut parte din acest moment. Am mari emoţii, fiindcă este un loc foarte legat de familia mea şi e important pentru noi toţi românii să fim uniţi şi să fim aici, astăzi şi mâine (n.r. 30 noiembrie şi 1 decembrie). În 100 de ani, ţara a progresat foarte mult şi trebuie să învăţăm mult din trecut, să învăţăm ce să facem în viitor. Putem să învăţăm foarte multe de la Regele Ferdinand şi Regina Maria, au făcut multe lucruri pentru ţara noastră”, a declarat Nicolae al României cu ocazia depunerii de coroane de flori la statuile Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria şi la Ceremonia de Arborare a Drapelului României, de pe 30 noiembrie.

A doua zi, fostul Principe a purtat un pardesiu negru simplu, în timp ce Alina a ales un nou mantou cu motive tradiţionale, de culoare roşie, de această dată, o creaţie a lui Adrian Oianu. (vezi galeria foto)

Modifică Setările