News

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, vacanţă la Monte Carlo

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, vacanţă la Monte Carlo

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au petrecut două săptămâni de vacanţă la Monte Carlo, oraşul milionarilor de pe Coasta de Azur, unde, în primăvară, designerul a prezentat, în premieră pentru România, colecţia de costume masculine Premium.

Cei doi soţi au închiriat un apartament acolo şi consideră Monte Carlo ca a doua casă a lor. „Riviera Franceza este ca a doua noastră casă, având în vedere că am închiriat un apartament acolo, odată cu prezentarea de costume a lui Alexandru din primăvară. Am petrecut seri de vis, cum ar fi cea de pe terasa superbului Voile D'Or din Saint Jacques Cap Ferrat’, povesteşte Alina.

Pe parcursul sejurului, cei doi soţi au luat avionul şi au vizitat şi Paris-ul pentru două zile. În capital Franţei, au vizitat muzee, au făcut shopping şi au luat cina într-o atmosferă foarte romantică, pe malul Senei, la un restaurant exclusivist. Imediat ce s-a întors din Franţa, Alina şi-a sărbătorit ziua de naştere, pe litoralul românesc.

“Odată întorşi, am petrecut practic tot weekend-ul. Vineri noaptea, la ora 12:00, eram la mare la ziua unui prieten sărbătorit pe 13 iulie, aşa că la miezul nopţii mi-au cântat cu toţii şi mie La mulţi ani pe plaja. Apoi sâmbătă, de ziua mea, eram deja invitaţi la două nunţi ale unor buni prieteni la care ne-am dorit să fim prezenţi, una dintre ele fiind a Danei Rogoz, colega mea din copilărie de la Mini Song. Aşa că ziua mea mi-am serbat-o duminică, întâi cu familia şi, apoi, pe seară, cu prietenii în Centrul Vechi”, povesteşte Alina.

Modifică Setările