News

Alina Sorescu e însărcinată

Cântăreaţa şi soţul ei, creatorul de costume bărbăteşti Alexandru Ciucu, vor deveni părinţi la începutul anului viitor. Alina este însărcinată în trei luni.


Nu aduce anul ce aduce ceasul, iar pentru cuplul Alina Sorescu-Alex Ciucu, care aşteptau de ceva timp această veste, cu siguranţă că a fost un moment "happy hour".

Viitoarea mămică a anunţat în emisiunea "Happy hour" că este însărcinată în trei luni.

„Am zis că trebuie să-ţi spunem ţie primul, dar nu am putut să nu-i zic lui Alex“, i-a spus ea prezentatorului.

„Suntem fericiţi. Eu sunt foarte fericită şi simt că sunt în cea mai frumaoasă perioadă din viaţa mea. Am plâns mult. Sunt mai sensibilă în perioada asta. Bunicii sunt emoţionaţi şi bucuroşi. O să avem un sprijin în ei“, a spus Alina.

Cântăreaţa a povestit cum i-a dat vestea soţului ei: „Eram acasă, el dormea. Nu am mai avut răbdare şi mi-am făcut testul. L-am trezit când am văzut că e pozitiv“, a spus artista.

Artista a intrat în a treia lună de sarcină şi se declară încântată de faptul că toate examinările medicale sunt pozitive. Cei doi soţi au aflat rezultatul testului de sarcină în urmă cu o lună şi jumătate.

Şi, în ciuda anumitor zvonuri răutăcioase, Alina a rămas însărcinată fără niciun tratament de fertilizare. „Am conceput acest copil pe cale 100% naturală şi ne-am bucurat că nu a fost nevoie să urmăm vreun tratament de fertilizare sau de vreun alt gen. Ne-am făcut, însă, amândoi toate analizele şi investigaţiile medicale înainte de-a hotărî că dorim să avem un copil, pentru a fi siguri că sănătatea ne permite amândurora acest lucru“, ne-a povestit ea.

Cât despre monitorizarea apelează la serviciile medicale ale unui specialist din România.

„Prima ecografie a fost un moment foarte emoţionant pentru amândoi, iar mie mi-au dat lacrimile instantaneu”, a povestit şi Alex.

Cei doi soţi mărturisesc că îşi doresc un băieţel, pe care, eventual să îl boteze Alexandru sau, în orice caz, cu un nume de sfânt.

„Noi ne dorim să fie băiat, dar ne vom bucura la fel de mult şi dacă va fi fată, pentru că este un copil pe care ni-l dorim foarte mult. Ne-am gândit că, dacă va fi băiat (şi eu presimt că va fi aşa), ne-ar plăcea să continue tradiţia familiei şi să îl cheme Alexandru, ca pe tatăl şi bunicul lui. :) Vrem, oricum, să poarte un nume de sfânt important, fie că va fi băiat, fie că va fi fată“.

Foto: pagina personală

Modifică Setările