News

Alina Sorescu: scrisoare pentru Moş Crăciun

de admin

Alina Sorescu: scrisoare pentru Moş Crăciun

În aşteptarea cadourilor, am tras cu ochiul în cutia poştală a Moşului, unde am descoperit câteva epistole de vedete. Unele originale şi pline de gânduri alese. Ce-şi doreşte anul acesta Alina Sorescu, de Crăciun? Să vedem ce i-a scris vedeta Moşului!

Tot anul m-am gândit că o să vină şi mo­mentul ăsta în care o să mă aşez la masă şi o să-ţi scriu o scrisoare. Ţi-am scris şi anul trecut, doar că lista a fost mai scurtă. Cel mai mult mi-am dorit ca Elena Carolina să vină pe lume sănătoasă şi iată că primul ei an pare să se încheie perfect. A crescut, are doi dinţişori, papă tot şi este tot tim­pul interesată de lucruri noi. Tati zice că e «năzdrăvană», dar în felul acela special, adică merită să-i aduci cadouri. Mai ales că acum spune din ce în ce mai răspicat «mama» şi «tata». Promit că o s-o învăţăm să zică şi «Moş Crăciun», poate chiar la anul. Pentru ea ar fi, de fapt, al doilea Cră­ciun petrecut în familie, doar că pe primul l-a petrecut în burtică la mami. Încă nu a apucat să se bucure de aroma sărbătorilor, clinchetul zurgălăilor şi colinde. Şi nici să tragă de globurile din brad. De cozonaci, sarmale, piftie sau murături nici nu mai zic. Sper că anul acesta va avea parte de o experienţă de neuitat. Primul ei Crăciun adevărat.

Tocmai de aceea voiam să te rog să ne aduci, pe lângă sănătate şi armonie în familie, pe care ni le dorim tot timpul, şi câteva lucruri, special pentru Elena Caro­lina. Cred că şi-ar dori un balansoar care să scoată sunete. Poate să arate şi ca un căluţ sau mai bine ca o răţuşcă sau oiţă, pe care să le călărească – pentru că am ui­tat să-ţi spun, Moşule, se ţine deja bine pe picioare! Prin urmare, îţi recomand să vii tiptil când aduci cadourile, că s-ar putea să te tragă puţin de barbă, dacă te vede. :)

Noi să ştii că am decorat deja casa, am făcut bradul şi am pregătit covrigi, mere şi nuci pentru colindători.

Te aşteptăm cu drag!

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cum arată casa Conchitei Wurst

News

FOTO Cum arată casa Conchitei Wurst

Odată cu câştigarea Eurovisionului, „femeia cu barbă“ are tot mai mult succes pe scena internaţională. Artistul travestit austriac trăieşte pe picior mare şi nu-şi refuză nicio plăcere. Uite în ce lux trăieşte la Paris.

Al cui este acest posterior sexy?

News

Al cui este acest posterior sexy?

Să vă dăm câteva indicii: este al unei vedete blonde, cântăreaţă, căsătorită recent şi care merge prin ţară cu mai multe dansatoare. P.S. Nu are nevoie să ţină dietă, dar are mereu o siluetă de invidiat. Cine să fie oare?

Uite cum arată fata Loredanei Groza

News

Uite cum arată fata Loredanei Groza

Elena, fiica artistei, tocmai a împlinit vârsta de 16 ani, motiv pentru ca celebra ei mamă să posteze cu mândrie câteva instantanee realizate împreună – un lucru inedit pentru Loredana, care e foarte discretă în privinţa familiei sale.

Elena Băsescu e din nou însărcinată

News

Elena Băsescu e din nou însărcinată

Un vis împlinit! Fiica cea mică a preşedintelui aşteaptă al doilea copil cu soţul ei, Bogdan Ionescu. Cei doi şi-au exprimat încă din primăvară dorinţa de a deveni din nou părinţi cât mai curând.

Uite cum arată fetiţa Alinei Sorescu şi a lui Alex Ciucu

News

Uite cum arată fetiţa Alinei Sorescu şi a lui Alex Ciucu

Soţia designerului de costume pentru bărbaţi a fost externată zilele trecute din clinica particulară unde a născut, micuţa Elena Carolina ajungând, în sfârşit, acasă. Iată primele fotografii realizate în trei. Bucurie mare pentru Alina şi Alexandru, care şi-au adus fetiţa acasă. Grijulii, proaspeţii părinţi au pregătit dinainte camera

Ce cadou i-a făcut Alexandru Ciucu fetiţei sale?

News

Ce cadou i-a făcut Alexandru Ciucu fetiţei sale?

În cinstea naşterii ei, designerul de costume bărbăteşti a vrut să-i ofere micuţei sale un cadou inedit, care să marcheze astfel cel mai fericit moment din viaţa lui şi a soţiei lui, Alina Sorescu.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.