News

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, costumaţi... dar nu de Halloween

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, costumaţi... dar nu de Halloween

În timp ce alţii sărbătoreau noaptea tuturor spiritelor, ca la americani, soţii Ciucu au chefuit româneşte, dar tot în costume.

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu toamna 2016

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu preferă tradiţiile româneşti şi portul popular autentic. Ca un făcut, în aceeaşi zi în care alţii sărbătoreau Halloweenul, cei doi au fost invitaţi la o altfel de petrecere, cu tematică ceva mai ortodoxă: cântăreţi celebri. O aniversare-surpriză, la care invitaţii au fost încurajaţi să se costumeze după stilul vestimentar al artiştilor pe care au ales să-i reprezinte.

Pentru evenimentul organizat de bunii lor prieteni, Alina şi Alexandru au optat pentru două costume populare româneşti, care li s-au potrivit de minune.

"Nicolae Furdui Iancu şi Alina CIUCUlete", a scris, cu umor, Alina Sorescu pe contul ei de socializare, dezvăluind care a fost intenţia lor în alegerea portului tradiţional.

"La petrecerea surpriză organizată prietenului nostru, Alex Pintilie, de minunata lui soţie, Geanina... Ea a plănuit totul pe ascuns şi ne-a propus să venim costumaţi în cântăreţi celebri... Noi am fost pe stil românesc, puţin stilizat :) Le mulţumesc dragei noastre Lili de la Hamburg pentru costumele absolut superbe şi sotului meu pentru floarea din cosiţele mele", a completat ea.

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu in costume populare

Modifică Setările