Vedete

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, prima apariţie de cuplu din acest an. Iată ce fericiţi sunt împreună!

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, prima apariţie de cuplu din acest an. Iată ce fericiţi sunt împreună! camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Este prima lor ieşire publică, după ce s-a scris că ar avea probleme în mariaj. Iată însă că celor doi soţi le merge chiar foarte bine.

Ca la fiecare început de an, Alexandru Ciucu a pregătit o nouă colecţie de costume bărbăteşti, pe care a lansat-o într-un cadru exclusivist. Şi, în ciuda tuturor zvonurilor, a avut-o alături şi pe frumoasa lui soţie şi mama celor două fetiţe ale sale, Alina Sorescu.

De altfel, Alexandru Ciucu, un familist convins, a dedicat această nouă colecţie, BigBoysOnly, viitorilor miri.

“Până acum m-am concentrat doar pe ceremonie de seară şi pe zona de business. Am observat însă că, tot mai des, mirii aleg să facă cununia civilă, care are loc pe timp de zi, la o alta dată decât cununia religioasă şi petrecerea. Au nevoie, prin urmare, şi de o ţinuta adecvată pentru cununia civilă şi am creat în acest sens câteva modele care să acopere segmentul acesta”, declară Alexandru Ciucu.

La capitolul design, Alexandru Ciucu a introdus un detaliu inedit în construcţia costumelor noii colecţii: un buzunăraş secret şi strategic amplasat în spatele reverului drept, care poate servi la depozitarea unui bureţel cu parfum sau a verighetelor, în cazul unui sacou de mire. De asemenea, colecţia vine cu o nouă propunere de rever, care îmbină cazura dreaptă cu gulerul şal.

Printre cei care au fost prezenţi la lansarea colecţiei s-au aflat Oana Roman şi Marius Elisei, Andrei Nourescu, dar şi Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea, care tocmai pun la punct detaliile nunţii de anul acesta.

Costumele Alexandru Ciucu sunt realizate în regim bespoke, cu materiale premium provenind de la cele mai bune ţesătorii din Italia, Franţa şi Marea Britanie, nouă furnizori de ţesătură precum Zegna, Loro Piana, Dormeuil, Barberis şi Albini.

Bespoke înseamnă croitorie. Croitorie adevărată. Multă lume confundă croitoria cu Made to Measure. Made to Measure nu este croitorie, este un mod industrial de a confecţiona un costum, plecând de la o măsura dată căreia i se fac anumite ajustări. Croitoria / Bespoke este un procedeu artizanal de croire, coasere şi călcare a unui costum, lucruri ce presupun un înalt grad de pregătire al maeştrilor croitori. Bespoke începe prin a ţi se crea propriul tipar, după propriile măsuri şi nu după o măsură clasică preexistentă într-o bază de date. După acest tipar unicat se croieşte costumul, se coase şi se insăilează pentru probă. Aici clientul vede pentru prima dată costumul, dar fără mâneci montate, fără guler, fără butoniere şi fără nasturi, pantalonii fără gaici şi fără betelie, etc. Îşi poate face totuşi o idee despre cum va arăta la final, în funcţie de alteraţiile pe care le hotărăşte croitorul. Proba este, de altfel, şi momentul cel mai important care diferenţiază Bespoke de Made to Measure. În cel de al doilea caz, această etapă este inexistentă, costumul vine gata făcut, făcând foarte dificilă o eventuală intervenţie de retuş”, explică designerul Alexandru Ciucu. 

Noile modele ale colecţiei BigBoysOnly pot fi admirate pe www.alexandruciucu.ro şi comandate la nou atelier al designerului din strada Belgrad, nr. 12, Bucureşti.

Modifică Setările