Vedete

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, un cuplu modern de naşi FOTO

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, un cuplu modern de naşi FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Îi vedem tot mai rar în spaţiul monden, dar între timp îşi sporesc numărul de fini. Iată-i împreună la un alt botez.

Deja, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu par să piardă şirul nunţilor şi botezurilor la care participă, numărând o mulţime de fini. E de înţeles, doar ei înşişi au avut parte de multe asemenea evenimente de familie, având acasă două fetiţe, pe Elena Carolina (5) şi Ana Raisa (3) - iar tăticul ne-a dat de înţeles, în câteva rânduri, că îşi doreşte şi un al treilea copil!

Weekendul trecut, cântăreaţa şi soţul său, creatorul de costume bărbăteşti, au ajuns din nou în faţa altarului ca naşi de botez. Cei doi soţi au creştinat fetiţa unor prieteni, care a primit numele Eva.

Părinţii micuţei, Anca şi Franco Godini, au ales ca slujba să aibă loc la Biserica Boteanu Ienii din Bucureşti.

Pentru această ocazie, Alina Sorescu a ales o rochie lungă modernă, cu croială lejeră şi imprimeu auriu pe fundal alb, mâneci bufante şi centură lată în talie. Părul blond-arămiu, lăsat să cadă într-o cascadă de bucle peste umeri, i-a conturat frumos chipul.

Alexandru Ciucu a fost un naş relaxat, optând pentru o pereche de pantaloni bej, o cămaşă în dungi roz şi un sacou bleumarin cu batistă roz - o combinaţie cromatică british-like, foarte cool & chic.

La rândul lor, părinţii Evei au adoptat outfituri din materiale lejere, de zi, în nuanţe deschise.

Iată câteva instantanee de la fericitul eveniment. (vezi galeria foto)

Foto: Mircea Maieru; make-up: Traviata Păduraru

Modifică Setările