Vedete

Alina Vidican iubeşte din nou. Fosta soţie a lui Cristi Borcea, alături de un bărbat misterios

Alina Vidican iubeşte din nou. Fosta soţie a lui Cristi Borcea, alături de un bărbat misterios

La cinci ani de la divorţul de Cristi Borcea, Alina Vidican se pare că şi-a găsit din nou fericirea. Fosta soţie a afaceristului apare pe reţelele de socializare alături de un bărbat misterios. Cei doi par extrem de fericiţi, semn că Alina s-a vindecat de rănile trecutului.

După separarea de Cristi Borcea, Alina Vidican a ales să se mute definitiv în Statele Unite. Blondina şi-a luat copiii şi s-a stabilit la Miami, locul în care acum se pare că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Divorţul extrem de mediatizat a făcut-o pe Alina să îşi dorească să nu mai apară o vreme în lumina reflectoarelor. Recent însă, mama sa a da-o de gol, prin intermediul unei fotografii pe care a postat-o pe Facebook. Alina apare alături de un bărbat misterios, semn că planetele s-au reaşezat din nou în viaţa fostei doamnei Borcea.

După divorţul de Alina Vidican, Cristi Borcea a ales să îşi unească destinul cu Valentina Pelinel, împreună cu care are trei copii, un băieţel şi două fetiţe gemene. Cu toate că este un tată şi un soţ fericit, Borcea nu a uitat nici de copiii săi care sunt în America.

„Sunt nopţi în care îmi dau lacrimile când mă gândesc la cei din America. Pe Gloria nu am văzut-o de un an, Mellisa şi Alex au venit în iarnă… Toţi copii, nu am probleme cu ei, învaţă bine, sunt bine crescuţi. Dar depărtarea de ei este foarte grea,”,  a declarat Cristi Borcea.

 

Comentarii

Modifică Setările