News

Alina Vidican: „Nu am bărbat de lăsat“

Alina Vidican: „Nu am bărbat de lăsat“

Cristi Borcea n-a divorţat, aşa cum s-a tot scris. Iată dovada. Alina Vidican trăieşte drama vieţii ei. Odată cu plecarea ei la Miami, presa tabloidă a dat drept sigură despărţirea dintre Alina Vidican şi soţul ei, Cristi Borcea. Cu toate acestea, doamna Borcea ne transmite de peste Ocean că lucrurile nu stau tocmai aşa. Întrebată dacă zvonurile despre divorţ sunt adevărate, Alina Vidican a ţinut să clarifice situaţia:

„În urma celor scrise de presă, cum că am divorţat deja de Cristi, nu pot să spun decât că sunt aberaţii. NU DIVORŢEZ, NU AM BĂRBAT DE LĂSAT, am mai spus-o şi îmi menţin vehement acest gând!“, a spus ea în exclusivitate pentru mariusnita.net.

„Singurul lucru semnat cu soţul meu e o convenţie în care îşi dă acordul că pot pleca cu cei doi copii în America, unde voi sta până în luna iunie. Nu s-a vândut niciun hotel, aşa cum s-a scris că aş fi primit jumătate din sumă. Hotelul Boavista din Timişoara nu este de vânzare“, a mai declarat Alina Borcea pentru acelaşi site.

Alina Vidican Cristi Borcea
Despărţiţi, dar... împreună.

Între timp, Valentina Pelinel, cea despre care se spune că ar purta în pântece copilul lui Cristi Borcea, se ţine departe de scandalul iscat între cei doi soţi şi aşteaptă cu nerăbdare să devină mămică. Băieţelul ei se va naşte la sfârşitul acestei primăveri.

Valentina Pelinel burtica
Valentina Pelinel

Alina Vidican şi Cristi Borcea s-au căsătorit în 2011 şi i-au avut ca naşi pe soţii Becali.

12744606_605545126260943_1183329639671180635_n

Modifică Setările