Royals

Alintat, dar manierat. Ce replică i-a dat Prinţul George unei vânzătoare

Alintat, dar manierat. Ce replică i-a dat Prinţul George unei vânzătoare

O fi fost el criticat de o angajată de la British Council pe motiv că este o simplă progenitură regală alintată, însă Prinţul George dă dovadă că este un băieţel foarte manierat, în raport cu oamenii din jur, şi că-şi cunoaşte foarte bine locul. George este un băieţel modest şi manierat Se pare că într-una dintre plimbările zilnice ale lui Kate şi ale fiului său, viitorul rege al Marii Britanii a fost văzut poposind la Fakenham Garden Centre, din Norfolk.

Potrivit revistei ”People”, care a citat un martor ocular, Kate i-a permis lui George să mănânce acolo o prăjitură, însă numai dacă îi cere în mod elegant vânzătoarei să-l servească.

Zis şi făcut, Prinţul George şi-a luat inima în dinţi şi a rugat-o pe vânzătoare să-l servească cu o prăjitură cu fructe. ”Kate i-a spus lui George: <<Spune-i doamnei ce-ai vrea să serveşti>>, după care Prinţul George s-a întors la vânzătoare şi i-a spus ”Scuzaţi-mă, drăguţă doamnă, aş putea avea...?”, aşa ar fi decurs discuţia dintre Kate şi George, după spusele bărbatului.

Aceeaşi sursă a mai precizat şi că cei doi au poposit timp de jumătate de oră în acea cofetărie, timp în care Prinţul George a stat cuminte la masă şi şi-a savurat în linişte prăjitura cu fructe.

Trebuie să precizăm că acest episod a avut loc acum câteva săptămâni, în prezent Kate, William şi cei doi copii ai lor fiind în Franţa, în vacanţă. Ieri după amiază, Kate, George şi Charlotte au fost văzuţi aterizând pe aeroportul din Pua-Pyrenees, din sudul Franţei.

Modifică Setările