News

All in the Name of Christmas. În luna cadourilor, în Băneasa Shopping City ninge ca în poveşti!

All in the Name of Christmas. În luna cadourilor, în Băneasa Shopping City ninge ca în poveşti!

După un întreg an de răsfăţ în care Băneasa Shopping City şi-a tratat vizitatorii cu cele mai importante premiere din lumea modei şi ale shopping-ului, în perioada Sărbătorilor, centrul comercial îşi doreşte să le ofere clienţilor săi, pe lângă cea mai mare varietate de branduri, şi o atmosferă autentică de iarnă!

Sărbătorile de iarnă sunt despre experienţe şi mai puţin despre goana după cadouri: decoraţiunile şi ornamentele de Crăciun sunt completate de fantezia muzicii şi a mirosului de iarnă, iar tunurile de zăpadă şi alaiul lui Moş Crăciun sunt încă un motiv de bucurie pentru întreaga familie!

Magia Crăciunului

Toţi cei care vor trece pragul centrului comercial începând cu luna decembrie se vor bucura de magia Crăciunului! În Băneasa Shopping City vor exista decoraţiuni luminate şi colţuri instagramabile pentru cele mai reuşite poze de familie. Muzica şi mirosul specifice Sărbătorilor vor completa atmosfera de poveste, iar cea mai mare surpriză de care fiecare dintre noi are nevoie în această perioadă şi care ar întregi imaginea ideală pe care o avem despre Crăciun, este ninsoarea: anul acesta, de la începutul lunii decembrie, în Băneasa Shopping City ninge ca în poveşti!

Pe coridoarele centrului comercial, în perioada 16-23 decembrie, Moş Crăciun, alături de alaiul său format din colindători şi personaje îmbrăcate în costume de poveste, vor fi elementul surpriză şi motivul de bucurie al celor mici şi al întregii familii. Printre colinde, voie bună şi cadouri, alaiul lui Moş Crăciun va aduce un strop de fericire fiecărei persoane care îi va ieşi în cale.

Magia Crăciunului se va resimţi în fiecare colţ din Băneasa Shopping City, iar magazinele au pregătit multe surprize pentru toţi cei care îi vor vizita în această perioadă!

Servicii speciale de împachetare a cadourilor

Împachetarea cadourilor pentru cei dragi devine în sine o experienţă, iar fiecare lucru oferit în dar trebuie să fie memorabil! Între 3 - 6 şi 13 - 24 decembrie, clienţii pot apela la serviciul gratuit de împachetare a cadourilor de Crăciun. Cele 2 standuri din centrul comercial, amplasate în zonele H&M şi Feeria, vor oferi un serviciu de cea mai înaltă calitate tuturor celor care îşi vor achiziţiona cadouri din Băneasa Shopping City.

Programul de Sărbători

Băneasa Shopping City va avea şi un program special în perioada Sărbătorilor. Între 20 - 23 decembrie, programul magazinelor şi restaurantelor va fi prelungit până la orele 23.00. Pe 24 decembrie programul va fi scurt, până la orele 19.00, iar pe 25 decembrie, in prima zi de Craciun, centrul comercial va fi închis. Pe 31 decembrie programul va fi de asemenea scurt, până la orele 18.00, iar pe 1 ianuarie, Băneasa Shopping City va fi închis.

 

Comentarii

Modifică Setările