News

Alt bebeluş în familia Kardashian! Khloe e însărcinată!

Alt bebeluş în familia Kardashian! Khloe e însărcinată!

După luni de speculaţie, iată că sora mai mică a lui Kim Kardashian confirmă mult-aşteptata veste: e însărcinată! Da, Khloe şi Tristan Thompson, bărbatul care a ajutat-o să depăşească divorţul de Lamar Odom, vor deveni părinţi! Khloe Kardashian şi Tristan Thompson vor deveni părinţi Fericita veste a fost confirmată chiar de Khloe, prin intermediul unei postări în mediul online.”Cel mai mare vis al meu a devenit realitate! O să avem un copil! Am tot aşteptat ca asta să se întâmple, însă se pare că Dumnezeu a avut şi El planurile Lui cu mine. Ştia ce face. Tot ce trebuia să facă era să mă încred în El şi să fiu răbdătoare. Câteodată, nici nu-mi vine să cred că din iubirea noastră am creat o viaţă. Tristan, îţi mulţumesc pentru că mă iubeşti în felul în care o faci. Îţi mulţumesc că mă tratezi ca pe o regină. Dar mai presus de orice, Tristan îţi mulţumesc că mă faci mamă. Ai făcut ca toată această experienţă să fie mai magică decât aş fi putut visa. Niciodată nu o să uit cât de minunat ai fost cu mine în această perioadă. Îţi mulţumesc că mă faci atât de fericită, iubirea me! Vă mulţumesc şi vouă pentru toată iubirea şi vibe-ul pozitiv”, a fost mesajul lung, postat de Khloe în dreptul unei fotografii în care apare, pentru prima dată, cu burtica la vedere.

Momentan, nu se ştie în ce trimestru este sarcina lui Khloe, dar ştim că primele zvonuri au apărut în luan septembrie, deci, probabil, nu mai durează mult până când cei doi îşi vor strânge în braţe primul copil. E de precizat, însă, faptul că Tristan va deveni a doua oară tată, căci el mai are un băieţel, pe nume Prince Oliver (1 an) , din relaţia cu Jordan Craig.

Khloe Kardashian şi Tristan Thompson sunt împreună de un an

Aşteptăm, aşadar, ca la începutul lunii ianuarie Kim să devină a treia oară mamă, prin intermediul mamei surogat, dar şi ca mezina familiei, Kylie, să dezvăluie că e însărcinată, aşa cum se zvoneşte de mai bine de trei luni.

foto: arhivă

Modifică Setările