News

Alt cuplu celebru de la Hollywood s-a destrămat după 22 de ani de mariaj

Alt cuplu celebru de la Hollywood s-a destrămat după 22 de ani de mariaj

În ultimii trei ani au tot încercat să-şi salveze mariajul. Din păcate, toate eforturile au fost în zadar, iar cei doi sunt pregătiţi să-şi spună, în mod oficial, ”adio”! Cuba Gooding Jr. şi Sara Kapfer vor divorţa. Actorul Cuba Gooding Jr. şi Sara Kapfer vor divorţa, informează TMZ. Se pare că actorul a fost cel care a luat decizia, de data aceasta, de a pune punct mariajului lor. Asta, deşi, acum trei ani, Sara a fost cea care a insistat ca cei doi să se separe şi a depus actele de divorţ.

Potrivit primelor informaţii, actorul în vârstă de 49 de ani îşi doreşte un divorţ civilizat, în urma căruia să obţină custodia comună asupra fiicei în vârstă de 11 ani, Piper. Totuşi, starul din ”People v. O. J. Simpson” cere să-şi păstreze intacte toate veniturile provenite în ultimii trei ani, de când Sara a intentat divorţ.

Culmea e că cea mai recentă apariţie în cuplu a celor doi a avut loc, zilele trecute, pe când Gooding Jr. şi-a dus soţia la o petrecere de după Globurile de Aur.

Amintim că povestea de dragoste dintre Sara şi Gooding Jr. a început în liceu, pe când cei doi erau doar nişte adolescenţi. S-au căsătorit în 1994, şi au împreună trei copii: Spencer şi Mason, ambii adulţi, şi o fetiţă pe nume Piper, de doar 11 ani.

Modifică Setările