Agenda

Alte două nume de sportivi de top, confirmate pentru Exatlon 2!

Alte două nume de sportivi de top, confirmate pentru Exatlon 2!

După primele patru nume confirmate să ia parte în sezonul al doilea al show-ului Exatlon, şi anume sportivii de performanţă Silvia Stroescu şi Mirel Dragan, alături de vedetele din showbiz Lili Sandu şi What’s UP, facem cunoştinţă cu alţi doi concurenţi din echipa Faimoşilor. Este vorba despre Cristina Nedelcu, multipla campioană mondială la gimnastică aerobică, şi Yamato Zaharia, multiplu campion mondial la Kempo. Cristina Nedelcu Competiţiile la care au participat de-a lungul carierei lor i-au pregătit pe cei doi pentru a face faţă celei mai mari provocări de până acum – „Exatlon”. Cristina Nedelcu La 31 de ani, Cristina Nedelcu se poate mândri cu o carieră strălucitoare, ce i-a fost recunoscută la concursuri de top din întreagă lume. În 2008, la Campionatele Mondiale desfăşurate la Ulm (Germania), câştiga medalia de aur, cu echipa, şi pe cea de argint la proba individuală de gimnastică aerobică.

În 2009, la campionatele Europene desfăşurate la Liberec, în Cehia, câştiga aurul la proba de cuplu. Tot aur aducea României şi în 2010, cu echipa, la Campionatele Mondiale desfăşurate în Franţa (Clermont-Ferrand).  Cristina are la activ şase titluri de campioană naţională la gimnastică aerobică.

Sunt entuziasmată şi emoţionată să am ocazia să particip într-o competiţie precum <Exatlon>. Sunt sigură că va fi o experienţă unică, care mă va ajută să mă descopăr şi să îmi depăşesc limitele fizice şi psihice. Când am primit propunerea de a participa în această competiţie, am spus <Da> fără  să stau pe gânduri, convinsă că va fi ceva memorabil!”, a declarat sportiva.

Yamato Zaharia

La doar 22 de ani, Yamato Zaharia se poate mândri cu o colecţie impresionantă de titluri – este multiplu campion naţional, european şi mondial într-unul dintre cele mai complexe şi spectaculoase sporturi de luptă, Kempo.

„Nu va fi uşor, dar dacă intri într-o lupta îţi asumi toate riscurile. Nu poţi sta în ploaie fără să te uzi.  Viaţă este făcută din victorii, dar şi din înfrângeri. Indiferent dacă pierd sau câştig un meci, nu abandonez niciodată; lupt până la capăt!”, a declarat Yamato Zaharia.

Modifică Setările